Over Ceusters

Op onze expertise in vastgoed kan je bouwen

In alles wat we doen, streven we ernaar om uw vastgoed te optimaliseren. Daartoe beschikken we over de kennis, expertise en knowhow om vindingrijk en innovatief te zijn, en om uw behoeften nauwkeurig te beoordelen, rekening houdend met uw context.

Onze experts in property management en vastgoedadvies stellen een kwalitatieve dienstverlening voorop. Creatief en flexibel gaat ons team op zoek naar kansen en oplossingen voor elke klant. Telkens een stapje verder. Naast onze kantoren in Antwerpen, Gent, Brussel, Hasselt en Rotterdam (Nederland), opereert CEUSTERS vanuit zes andere vestigingen verspreid over heel België. In deze snel veranderende wereld staat ons sterk inzicht in de lokale markt garant voor continuïteit.

Organisatie: De vruchtbare kruisbestuiving tussen Agency en Property Management

Beide afdelingen werken onafhankelijk binnen CEUSTERS, elk gericht op het vinden van de beste oplossing in uw belang, en dit zowel op korte als lange termijn.

Onze expertisevelden

 • Expertise in logistiek, kantoren en retail. We beschikken over een uitgebreide kennis op het gebied van alle types commercieel vastgoed.
 • Vastgoedexpertise. Onze consultants beheersen de industrie-specifieke eisen met betrekking tot vastgoed.
 • Expertise in ontwikkeling. Bij CEUSTERS bieden we bovendien ondersteuning bij nieuwe ontwikkelingen. Vanaf de planning tot een succesvolle implementatie.
 • Netwerk. We hebben duurzame relaties opgebouwd met partners in de logistieke vastgoed markt.
 • Consulting expertise. Klanten kunnen daarenboven op ons rekenen voor persoonlijke consultancy services ter plaatse in heel België.
 • Locatie specifieke expertise. Ons team van professionals staat u bij in het vinden van de meest geschikte locaties voor uw bedrijfsactiviteiten.
 • Marketing en verkoop expertise. Met een toegewijd team gaan we bij CEUSTERS zeer effectief en doelgroepgericht te werk. We maken immers gebruik van een breed assortiment van marketing- en verkoop tools.

Kennis en ervaring als fundament van een vruchtbare samenwerking

Uw onroerend goed optimaliseren, strategisch advies verlenen, u begeleiden in al uw vastgoedbehoeften ... daarin is CEUSTERS al meer dan 80 jaar gespecialiseerd. Onze ervaring koppelen we aan een eigentijdse, frisse visie op vastgoed en op zaken doen. En dit met een toegewijd team van professionals, klaar om de uitdagingen in de boeiende wereld van vastgoed aan te pakken.

Op een innovatieve, creatieve en flexibele manier zoeken onze experts in property management en vastgoedadvies naar kansen en oplossingen voor u. En dat met een uitstekende kennis van de lokale markt. Want naast onze kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Rotterdam opereert CEUSTERS nog vanuit zes andere vestigingen over heel België

HR-beleid mee met de nieuwste ontwikkelingen in de sector

Ons team van hoogopgeleide en gemotiveerde consultants staat u bij met raad en daad. Velen onder hen zijn lid van het Belgisch Instituut voor vastgoedprofessionals (BIV/BVI), UPSI-BVS, RICS en SIOR.

Om hun expertise steeds verder uit te bouwen, investeert CEUSTERS in gereputeerde opleidingen en trainingen, alsook de interne CEUSTERS-Academie opleidingen. Bovendien nemen onze consultants regelmatig deel aan nationale en internationale conferenties en beurzen zoals Realty, MIPIM, MAPIC, Expo Real Zo zijn ze voortdurend mee met de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

Duurzaamheid en sociale betrokkenheid

In augustus 2021 trad CEUSTERS toe tot het United Nations Global Compact-netwerk. Global Compact van de Verenigde Naties is een strategisch initiatief dat wereldwijd bedrijven ondersteunt die zich inzetten voor verantwoord ondernemen en bijdragen tot de Sustainable Development Goals (SDG's). Voor de bedrijven worden deze SDG's vertaald naar een ESG-strategie, waarbij ESG staat voor 'environment,' 'sociaal' en 'governance'. 'Deze waarden zitten al jaren stevig verankerd in het DNA van CEUSTERS maar toch wil CEUSTERS samen met alle medewerkers en partners, haar inspanningen intensiveren om nog een stap verder te gaan en een mooie toekomst op de lange termijn te garanderen.

We support the mission of the United Nations Global Compact

Logo United Nations

Geschiedenis

Immobiliën Hugo Ceusters werd door wijlen Hugo Ceusters opgericht in 1943 als de eerste zelfstandige onderneming in de markt gespecialiseerd in commercieel vastgoed. Door de jaren heen werd met passie en toewijding aan een unieke expertise gewerkt en werden waardevolle relaties uitgebouwd met diverse zakenpartners.

Om de positie te versterken en de structuur te optimaliseren werd in 2013 gefusioneerd met SCMS (Shopping Center Management Services) - zelf opgericht in 1991 als beheersmaatschappij van winkelvastgoed - en ontstond Group Hugo Ceusters. Na de overname in 2017 van Devimo Consult - een sectorgenoot die een uitgebreide vastgoedportefeuille beheerde - kreeg het bedrijf in 2019 de nieuwe en voor de hand liggende naam CEUSTERS.

Een sterk merk!

Ceusters in cijfers

Meet our team!

 • Ingrid Ceusters SIOR

  Ingrid Ceusters SIOR

  CEO

 • Stefanie Van den Rul

  Stefanie Van den Rul

  COO

 • Axel Ceusters

  Axel Ceusters

  COO

 • Ronny Nuten

  Ronny Nuten

  Head of Office Agency

 • Christophe Wuyts MRICS SIOR

  Christophe Wuyts MRICS SIOR

  Head of Industrial Agency

 • Laurens Coart

  Laurens Coart

  Head of Retail Agency

 • Vincent Gommers MRICS

  Vincent Gommers MRICS

  Head of Valuation & Advisory

 • Dirk Van den Berge

  Dirk Van den Berge

  Head of Facility Management

 • Toon De Meester

  Toon De Meester

  Retail Operations Manager

 • Hans Van Laer

  Hans Van Laer

  Head of Marketing & Research

 • Bart Geeraerts

  Bart Geeraerts

  Head of Finance