Taxaties & advies

In de huidige dynamische en uitdagende vastgoedomgeving ervaren zowel vastgoedbedrijven (private en publieke vastgoedfondsen, B-REITs …) als publieke en private entiteiten (overheidsdiensten, KMO’s …) de groeiende nood naar adequate waarderingen van hun vastgoed.

Als gespecialiseerde dienstverlener in vastgoed is CEUSTERS reeds meer dan 80 jaar actief in België. Dankzij onze lokale marktkennis, ervaring en continu marktonderzoek, beschikt CEUSTERS over een solide basis om haar klanten accurate en ondubbelzinnige waarderingen van vastgoedobjecten en –projecten aan te leveren.

Aangezien kwaliteit en vertrouwen een zeer belangrijk deel uitmaken van onze bedrijfsvisie, worden onze opdrachten steeds met veel zorg en discretie behandeld.

Ceusters is verheugd om België te vertegenwoordigen in een waarderingspartnerschap met PRAXI Valuations. Het doel van deze samenwerking is om een grensoverschrijdende waarderingsservice te bieden op een naadloze en efficiënte manier, werkzaam voor gebruikers. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van PRAXI Valuations. www.praxivaluations.praxi

info@ceusters.be

Wij leveren onafhankelijke waarderingen van marktwaarde en markthuurwaarde voor alle types vastgoed van individuele eigendommen tot vastgoedportfolio’s, waaronder:

  • Kantoren
  • Industriële en logistieke sites
  • Retail
  • Hotels
  • Zorgvastgoed
  • Residentieel vastgoed

Onze rapporten worden opgesteld conform de laatste RICS standaarden (Red Book van het Royal Institute of Chartered Surveyors), en zijn in overeenstemming met IVS-IFRS-rapportering en lokale financiële en fiscale regelgeving. We zijn eveneens erkend als VLABEL-schatter.

U kan ook steeds bij onze ervaren experten terecht voor strategisch advies bij de voorbereiding van de aan- of verkoop van uw kantoor, handels- of opslagruimte, productiefaciliteit, ontwikkelingen, enz.