Internationaal vastgoedadvies

Internationaal vastgoedadvies

Via onze deelname aan diverse internationale netwerkorganisaties kunnen we Belgische klanten met buitenlandse interesse professioneel adviseren wat betreft hun vastgoed. Omgekeerd adviseren we ook buitenlandse klanten wat betreft vastgoed in België.

De expertise van CEUSTERS reikt ook ver buiten onze landsgrenzen. Onze International Consultants geven met veel plezier professioneel vastgoedadvies aan onze (inter)nationale klanten voor eigendommen in binnen-en buitenland.

Internationale samenwerkingen met de besten van de klas

CEUSTERS biedt professioneel vastgoedadvies aan Belgische klanten die behoefte hebben aan onroerend goed advies in het buitenland, evenals aan internationale klanten met vastgoedvraagstukken in België. 

Onze samenwerking met Gerald Eve; deze heeft een "best-in-class" netwerk opgericht van Europese Real Estate experten om samen Gerald Eve International op te richten.

info@ceusters.be
Wereldkaart met visualisatie van internationale samenwerkingen
The real estate business has become a global marketplace, local expertise is extremely valuable but international reach is becoming increasingly important to investors and corporate occupiers. This is not a quest for world domination but, rather, a way of offering best in class advice and service in key markets throughout Europe and, ultimately, beyond.
Simon Prichard, partner van Gerald Eve

Gerald Eve International

Buiten de UK bestaat het huidige Gerald Eve International netwerk uit de volgende kantoren:

Austria — Modesta Real Estate

Belgium — CEUSTERS

Canada — Lee & Associates

Czechia — 108 Agency

Denmark — CC Properties

France — Estate Consultant / Sorovim / Euroflemming Expertise

Germany — Dr. Lübke & Kelber GmbH

India — Narains Corp

Ireland — Murphy Mulhall

Italy — The Gabetti Group

Luxembourg — RealCorp

The Netherlands — DRS Real Estate Agents

Northern Ireland — RHM Commercial

Norway — Tiger Eiendomskompetanse

Poland — Axi Immo 

Portugal — B. Prime

Slovakia — Modesta Real Estate

Spain — Gruppo Ferran / VP Investment & Finance Advisory

Turkey — TNL ReAL Estate Development 

USA — Lee & Associates — www.lee-associates.com

INTERNATIONALE REGELGEVING & NETWERKEN

CEUSTERS is lid van diverse internationale netwerken en verschillende medewerkers zijn bovendien erkend door SIOR (Society of Industrial and Office Realtors). Belgische klanten die advies nodig hebben in het buitenland mogen via deze internationale relaties rekenen op onze professionele begeleiding en buitenlandse klanten adviseren we met plezier wat betreft hun vastgoednoden in België.

 • RICS

  RICS (Royal Institute of Chartered Surveyors)  bevordert en handhaaft de hoogste professionele kwalificaties en standaarden in de ontwikkeling en het beheer van grond, vastgoed, bouw en infrastructuur. CEUSTERS is een RICS-geregistreerd bedrijf en is bijgevolg onderworpen aan de RICS-kwaliteitsborging. www.rics.org

 • Gerald Eve / Newmark

  Klanten hebben toegang tot de internationale alliantie van Gerald Eve / Newmark voor grensoverschrijdend vastgoedadvies. 22 internationale partners staan hiervoor ter beschikking: steeds onafhankelijke en toonaangevende vastgoed-experten met de beste lokale kennis. Al deze partners zijn zorgvuldig gekozen op basis van expertise, reputatie en goede relaties. www.geraldeve.com www.nmrk.com

 • SIOR

  SIOR (Society of Industrial and Office Realtors) is de grootste professionele organisatie voor kantoor- en industrieel vastgoed. Met meer dan 3.400 leden in 686 steden en 36 landen vertegenwoordigt SIOR de meest deskundige, ervaren en succesvolle makelaars in commercieel onroerend goed. www.sior.com

 • IRELS

  IRELS (International Real Estate Logistics Solutions) is een Europees netwerk dat haar klanten bij hun internationale ontwikkeling in logistiek vastgoed ondersteunt. IRELS bestaat uit onafhankelijke bedrijven en bedrijfsleiders, die zich bezig houden met het aanbieden van op maat gemaakte vastgoedoplossingen op basis van lokale expertise en door gebruik te maken van een optimale kennis van de markt. IRELS verbindt in Europa 235 experts gespreid over 35 kantoren. www.irels.net

 • TIRCA

  TIRCA (International Retail Consulting Alliance) is een netwerk bestaande uit verschillende Europese bedrijven actief in winkelvastgoed en heeft leden in Frankrijk, Spanje, Portugal, Nederland, Duitsland, Zweden, Denemarken, Finland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. TIRCA is ontstaan met als doel strategische en duurzame relaties aan te gaan met experten en professionals in hun desbetreffende markt die ook dezelfde bedrijfswaarden en filosofie delen.

  Meer info
 • BLSC

  BLSC (Belgisch Luxemburgse Raad voor Retail en Winkelcentra) verzamelt de professionele retail- en retailvastgoedspelers in België en Luxemburg, behartigt hun belangen en treedt op als ervaren woordvoerder en vertegenwoordiger van de sector. www.blsc.eu

 • PRAXI Valuations

  Lid van PRAXI Valuations Independent Global Advisers

  PRAXI Valuations biedt onafhankelijke waarderings- en adviesdiensten aan klanten in de vastgoedsector, bij waarderingen en due diligence-onderzoeken. Onze klanten omvatten industriële, bank-, verzekerings- en vastgoedbedrijven, evenals accountantskantoren, openbare instellingen en autoriteiten.

  www.praxivaluations.praxi