SPANNEND NIEUWS VAN ONS INDUSTRIAL AGENCY

Terug naar overzicht

SPANNEND NIEUWS VAN ONS INDUSTRIAL AGENCY

We zijn verheugd om de succesvolle verkoop aan te kondigen van een historische site, de voormalige VCST-productievestiging in Sint-Truiden. Deze site van 9,4 hectare met een aanzienlijke bebouwde oppervlakte van 32.949 m² is een belangrijke transactie voor ons team bij CEUSTERS.

In samenwerking met de ontwikkelaars BVI.EU en LCV Real Estate markeert deze joint venture het begin van een ambitieus herontwikkelingsproject. De visie? De site omvormen tot het Green Business Park Bloesem, een bruisende nieuwe hub met vier state-of-the-art units voor logistiek of productie, elk met een oppervlakte van ongeveer 10.000 m². Daarnaast zijn er plannen om een kleinschalig bedrijvencentrum te ontwikkelen om tegemoet te komen aan de dynamische behoeften van KMO's.

Deze deal is niet zomaar een transactie; het is een transformatie die de weg vrijmaakt voor economische groei en innovatie. We willen graag onze dank uitspreken aan de verkoper Navimmo voor hun vertrouwen in onze bemiddelingsdiensten en een hartelijke felicitatie aan alle betrokken partijen. Het zijn deals als deze die onze passie voor het herinrichten van ruimtes en het creëren van kansen aanwakkeren.

Nu de locatie een nieuw tijdperk ingaat, zijn we er trots op dat we een rol hebben gespeeld bij het vormgeven van de toekomst. Op naar de volgende uitdaging!

Meer berichten