Nieuw ultramodern distributiecentrum voor Rust-Oleum te Genk

Terug naar overzicht

Nieuw ultramodern distributiecentrum voor Rust-Oleum te Genk

Op dinsdag 28 mei 2024 vierden WDP - Warehouses with Brains en Rust-Oleum Corporation (RPM International Inc.) de eerste steenlegging van een ultramodern distributiecentrum van 60.000 m². Dit ambitieuze project is een toonbeeld van de kracht van sterke partnerschappen en de onwankelbare steun van het stadsbestuur.

Rust-Oleum is de huurder van dit op maat gemaakte project, wat het strategische belang van Genk als logistieke hub en de inzet van Rust-Oleum om zijn Europese activiteiten uit te breiden, benadrukt. De nieuwe faciliteit zal geavanceerde logistieke oplossingen integreren, inclusief SEVESO-naleving, en onderstreept daarmee WDP's toewijding aan innovatie en duurzaamheid in de vastgoedsector..

Deze langetermijnhuurovereenkomst markeert een belangrijke mijlpaal voor CEUSTERS en benadrukt het succes van onze transcontinentale samenwerking met onze gewaardeerde SIOR Global partner, Hanna Commercial Real Estate uit Cleveland, OH. Dit partnerschap is niet alleen een bewijs van onze gedeelde visie, maar ook een drijvende kracht achter groei en innovatie in de logistieke sector.

Het distributiecentrum in Genk zal voorzien zijn van moderne magazijntechnologie, energie-efficiënte systemen en verbeterde veiligheidsmaatregelen om te voldoen aan de hoogste normen van operationele uitmuntendheid. Dit project sluit aan bij de strategische focus van WDP op duurzame groei en toekomstige logistiek, waardoor de faciliteit zowel aan de huidige als toekomstige behoeften van de logistieke sector kan voldoen.

We zijn verheugd om deel uit te maken van deze reis, waarin we innovatie en groei in de logistieke sector stimuleren.

#Vastgoed #Partnerschap #Logistiek #Mijlpaal #Ceusters #HannaCRE #SIOR #WDP #RustoleumEurope #Distributiecentrum #Genk #Samenwerking #Bouw #Innovatie #Groei

Meer berichten