Het nieuwe kantoor van Ceusters in Tour & Taxis - Brussel

Terug naar overzicht

Het nieuwe kantoor van Ceusters in Tour & Taxis - Brussel

Ceusters wil zijn klanten steeds beter van dienst zijn en heeft daarom onlangs een nieuw kantoor geopend in Brussel. Het bevindt zich in het iconische 'Koninklijk Pakhuis' van Tour & Taxis langs het kanaal in de Brusselse Noordwijk.

Het volledig gerenoveerde kantoor van 230 m² is volledig afgestemd op de nieuwste manieren van werken, met acht flexibele 'plug-and-play' werkplekken en met een cleandeskpolicy. Er is ook een vergaderruimte voor tien personen, de ideale plek voor teamvergaderingen en vruchtbare gesprekken met klanten. Heel veel groene planten zorgen bovendien voor een nog aangenamere werkomgeving. De toegang tot de nieuwe kantoren is slim, op basis van de nieuwste Udini-technologie.

De keuze voor Tour & Taxis is zeer logisch. Deze voormalige douane-inklaringsfaciliteiten voor België werden oorspronkelijk gebouwd in 1900 en bieden na een totaalrenovatie plaats aan meerdere huurders. Tour & Taxis vormt nu een echt belevingscentrum, met retailactiviteiten op de begane grond en veel evenementen in het Gare Maritime ernaast. Daar is ook een levendige food market te vinden. Tour & Taxis is zeer vlot bereikbaar. Het ligt op slechts enkele minuten lopen van het Noordstation, waar je de trein, bus en metro kunt nemen. Voor wie met de auto komt, is er voldoende ondergrondse parkeergelegenheid. Die kwaliteiten en deze bruisende locatie zijn niet alleen een voordeel voor de klanten, maar dragen ook bij tot een aangenamere werkervaring voor het personeel. Een belangrijk aspect om een goed evenwicht tussen werk en privéleven te garanderen.

Het nieuwe kantoor van Ceusters zal dienen als Brusselse uitvalsbasis voor de afdelingen Agency, Property Management en Taxaties & advies. Brussel en het aangrenzende Vlaams- en Waals-Brabant vormen een belangrijke markt voor Ceusters. Dit jaar verhandelde de onderneming al meer dan 13.000 m² aan kantoor-/opslag-/winkelruimte in deze regio. Bovendien beheert Ceusters in totaal meer dan 600.000 m² aan vastgoed in en rond Brussel.

Meer berichten