Eerste huurders voor winkelboulevard ziekenhuis ZNA Cadix in Antwerpen

Terug naar overzicht

Eerste huurders voor winkelboulevard ziekenhuis ZNA Cadix in Antwerpen

In september opent de winkel- en zorgboulevard van het nieuwe ziekenhuis ZNA Cadix op het Eilandje in Antwerpen. Ziekenhuis Netwerk Antwerpen heeft op de gelijkvloerse verdieping van de nieuwbouw een commerciële zone van ongeveer 2500 m2 voor winkels en horeca gepland, die voor het publiek toegankelijk zullen zijn.

Vastgoedadviseur Ceusters is aangesteld voor de verhuur en heeft intussen de onderhandelingen afgerond voor vijf units, waaronder horeca en een kleine supermarkt van Vermaat (150 m2), Hoorcentrum Aerts (135 m2), de winkel met visuele hulpmiddelen Sensotec (135 m2), het sportlabo Energylab (333 m2), een cadeau- en dienstenwinkel van het Zorgbedrijf Antwerpen (350 m2) en een koffiekiosk (10 m2).

Er is momenteel nog een goede 1.000 m2 beschikbaar, verdeeld over twee zones en opsplitsbaar in maximaal 6 units. ‘We zijn nog op zoek naar verschillende concepten die een goede aanvulling zijn op de huidige branchemix, zoals een fitnesscentrum, chocolatier, en concepten die diensten aanbieden”, verduidelijkt Nathalie Verheyen, Teamleader Retail Agency bij Ceusters.

Na de oplevering zal Ceusters ook het administratief en financieel beheer van de zorgboulevard voor zijn rekening nemen vanaf de opening van het Ziekenhuis in September 2023.

Meer informatie over de beschikbaarheden? 

 

Meer berichten