Kantoor te huur in 9000 GENT

Beschrijving

Recent instapklaar gelijkvloers kantoor van 800m² in het Pax-gebouw op de bruisende site van het nieuwbouwproject Forum.
Het kantoor beschikt over veel lichtinval en is voorzien van moderne faciliteiten die voldoen aan alle hedendaagse normen.

Het Pax-gebouw is gelegen op een boogscheut van het station Gent Sint-Pieters enerzijds en het stadscentrum anderzijds.
De op- en afrit aan het UZ is bovendien vlakbij. De site is daardoor optimaal bereikbaar te voet, met de fiets, het openbaar vervoer of met de wagen via de R40, E17 en E40. Er zijn 11 ondergrondse parkeerplaatsen met laadpaal beschikbaar aan 180EUR/pl/maand.

Het kantoor bevindt zich niet alleen heel centraal, maar ook te midden van een groene omgeving. De nabijheid van het water, de aanwezigheid van natuur en parken en het groen binnenplein op de site maken het een groene, stimulerende en productieve werkplek.

De site is tevens een plek van ontmoeting. De collectieve voorzieningen, parkjes en stadsmeubilair creëren een aangename atmosfeer die bijdraagt aan het community-gevoel. De diverse winkels, horeca, bioscoop ... vormen de ideale uitvalsbasis om te werken en te ontspannen.

Beschikbaarheden

  • Gebouw 1

    Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
    Gelijkvloers Kantoor 800 m² Onmiddellijk
    Verdieping -1 Binnen parkings 11 pl Onmiddellijk

Gelijkaardige panden

kantoor te huur

kantoor

Moutstraat 52, 9000 GENT

TE HUUR —vanaf 204 m² tot 2937 m²

Meer info
kantoor te huur

kantoor

Ottergemsesteenweg 439, 9000 GENT

TE HUUR —213 m² beschikbaar

Meer info
kantoor te huur

kantoor

Gaston Crommenlaan 4, 9000 GENT

TE HUUR —30 m² beschikbaar

Meer info