• Te Huur

Vosseschijnstraat 44

Industrie
2030 ANTWERPEN
Beschrijving

Het hoogwaardig afgewerkte gebouw (footprint ca. 30 x 30 m., gelegen op een perceel van ca. 2.579 m²) is uitgevoerd in een betonstructuur, betonvloeren en houten kapspanten met steeldeck dak. Het pand bestaat uit 2 verdiepingen van ca. 900 m² (voorzien van goederen/personenlift) Een gedeelte van deze site zal worden verhuurd en omvat o.a. de volgende ruimten:

Gelijkvloers:

Entree/hal met receptie en kleine toonzaal ruimte, sanitaire groep en magazijntje m.b.t. klein materiaal/storagespace ca. 34 m²)

Vanuit de entree betreedt men de achtergelegen magazijnruimte. (groot ca. 270 m²,separaat afsluitbaar, echter bereikbaar vanuit voorliggend magazijn/atelier (het betreft dus een gezamenlijke inkom via gezamenlijke sectionaalpoort)

 (Voor de huidige indeling zie tevens aangehechte plannen)

 

1e verdiep: (o.a. te bereiken via 2 vaste trappen en middels een gekeurde goederen/personenlift)

Op de eerste verdieping bevinden zich o.a. de modern afgewerkte kantoorruimten met veel lichtinval middels glazen scheidingswanden alsmede natuurlijke lichtinval via de ramen in de buitengevels.

Het kantoorgedeelte omvat diverse separate kantoren, luxe afgewerkte directiekantoren een kitchenette, toiletgroepen, 2 douches, aparte kleedkamers heren/dames en een separate meetingroom/vergaderzaal.

Twee van deze separate kantoorruimten wordt thans te huur aangeboden (groot. totaal ca. 84 m²).

 

Tevens beschikt de site over een verhard buitenterrein rondom het pand met voldoende parkingplaatsen. (site is rondom toegankelijk met voertuigen). De site is volledig omheind en voorzien van 2 grote elektrisch bedienbare toegangspoorten aan de straatzijde.

 

- mede gezien de ligging en de kenmerken van de site is het pand uitermate geschikt voor een havengebonden technisch (dienstverlenend) bedrijf.

- diverse technische voorziening waaronder verwarming/airco-installatie t.b.v. de kantoren, industriële gasbranders in de werkplaatsen.

- vrije hoogte gelijkvloers: ca. 4.50 m., vrije hoogte verdiep: ca. 4,50 m.

- het gebouw is opgetrokken in een zelfdragende betonconstructie met vast reperterende betonkolommen.  

- de gevraagde huurprijs is inclusief de actueel geldende haven-concessievergoeding (het huidige concessietarief m.b.t. het huidige gebruik bedraagt: € 3,58 p/m² excl. btw).

- huur onder voorbehoud akkoord/goedkeuring van vestiging door het GHA.

- huur is exclusief kosten onroerende voorheffing (thans ca. € 2.330,-, zijnde 25% van de totaalfactuur) en exclusief gebruik van nutsvoorzieningen/energie. (hiervoor zal een forfaitair maandbedrag worden afgesproken, mede afhankelijk van het beoogde gebruik)

- gezien de ligging van de site in zeehavengebied, zijn de vooropgestelde huurprijzen steeds te vermeerderen met BTW.

 

Ter verkrijging van een juiste indruk van dit modern en goed geoutilleerd bedrijfspand is een bezoek ter plaatse beslist aan te bevelen!

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 270 m² On-market
Gelijkvloers Polyvalente opp. 34 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor 40 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 84 m² On-market