• Te Huur

Huidevettersstraat 38-40

Retail
2000 ANTWERPEN
Beschrijving

De Huidevettersstraat is een A-locatie dat deel uit maakt van het drukste winkelgebied van Antwerpen, vlakbij de Wilde Zee, Meir en Groenplaats.

 

Het pand is gelegen in de buurt van de volgende enseignes: Arket, Boss, Michael Kors, Ted Baker, Caroline Biss, Lacoste, Ici Paris XL, Essentiel, Massimo Dutti, Aux Merveilleux de Fred, ...

 

Deze winkel heeft een façade van +/- 5 meter.

Naast de commerciële gelijkvloers, is er nog een etage die zich leent voor stockagedoeleinden.

 

Gemeenschappelijke kosten: 400€/maand

Onroerende voorheffing: ca. 2.300€/jaar

 

Meer informatie of een bezoek op aanvraag.

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Retail 65 m² On-market
Verdieping 1 Sociale ruimte 50 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.