• Te Koop
Nieuw pand

RUE HENRI LEMAIRE 10

Industrie
7910 ANVAING
Beschrijving

Het nieuwe bedrijvencentrum ‘La Sucrerie’ is gelegen in Frasnes-lez-Anvaing, aan de Rue Henri Lemaire, in de provincie Henegouwen. De site is gelegen op 1km van de E429 – A8 (autostrade Doornik – Brussel), momenteel één van de laatste verbindingswegen waarlangs men Brussel kan bereiken zonder files.

‘La Sucrerie’ telt in totaal 11 KMO-units, evenals twee kantoorgebouwen. Elke unit omvat een open ruimte met volledige overspanning, dus zonder palen, kwaliteitsvol afgewerkt, en is geschikt zowel voor productie als voor opslag. Eventueel kan een aparte commerciële of kantoorruimte worden ingericht. In elk van de units kan in samenspraak met de verkoper ook een mezzanine worden voorzien. Deze tussenverdieping kan dan worden ingericht als ontvangstruimte, kantoor en/of showroom. De units zijn bestemd voor bedrijven met uiteenlopende activiteiten. Zowel groot- en kleinhandel, opslag, productie als distributie toegestaan, mits het akkoord van IDETA. De koper of huurder moet zich in overeenstemming stellen met de omgevingsvergunning. De units worden casco verkocht. Naast de 11 KMO-units, omvat ‘La Sucrerie’ ook twee kantoorgebouwen. Net als de KMO-units kunnen ook de kantoren casco worden aangekocht. Een verdere afwerking is steeds mogelijk in samenspraak met de verkoper.

 

SPECIFICATIES:

- betonstructuur

- dak- en muurisolatie

- lichtkoepel

- elektrische sectionaalpoort (4m x 4,5m)

- buitenschrijnwerk in gelakt aluminium

- regenwatertank

 

MAATWERK OP AANVRAAG:

- mezzanine

- afgescheiden commerciële of kantoorruimte

 

OPLEVERING: EIND 2022

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Unit 9 Magazijn 144 m² On-market
Gelijkvloers Unit 10 Magazijn 148 m² On-market
Gelijkvloers Unit 11 Magazijn 151 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Henegouwen

Charleroi is de grootste stad van Wallonië. Dankzij de luchthaven, een dicht spoornet en gecombineerd goederenvervoer (weg, spoor en water) is de postindustriële stad goed bereikbaar. Sectoren als lucht- en ruimtevaart, technologische industrie, milieu, gezondheid en logistiek investeren in de Henegouwse regio. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Charleroi, Bergen en omgeving. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.