• Te Huur

Acaciastraat 22-24

Industrie
2440 GEEL
Beschrijving

Nieuw polyvalent bedrijfsgebouw op IZ ENA 24 Z.4 en 5 (Hezemeerheide I), gelegen vlakbij E313 Antwerpen - Hasselt, afrit 24 Geel-Oost. De site is volgens het vigerende gewestplan gelegen in Industriezone (donker paars). De site is uitstekend gelegen vlakbij de E313 en geniet van een goede ontsluiting.

Het gebouw werd opgericht in 2020, bevindt zich in een uitstekende staat van onderhoud en is voorzien van alle modernste technieken.

 

De site biedt tevens opportuniteiten voor buitenopslag (ca. 5.300m² verhard terrein)!

 

Momenteel beschikbaar: gans het gebouw evenals de verharde buitenruimte.

 

Het bedrijfsgebouw is voorzien van alle hedendaagse technische faciliteiten:

- Magazijn: Vrije hoogte: min. 8.34m - max. 9.47m. Uitgerust magazijn met slecht 1 centrale rij palen, 4 grote automatische sectionaalpoorten, overdekte laadput met 2 laad-en loskades met levelers, lichtstraten, ...

- Kantoren: Op dit ogenblik niet aanwezig maar kantoren, sociale ruimtes, sanitair, refter, ... kunnen gebouwd worden indien gewenst: prijs: 75EUR/m²/jaar),

- Voldoende parkeerruimte beschikbaar + een verhard buitenterrein van ca. 5.300m²!

 

Vrije hoogte magazijn: min. 8.34m - max. 9.47m

 

Bijkomende kosten:

- Onroerende voorheffing: TBD

- Servicekost: TDB

- Eigen verbruik nutsvoorzieningen: gas, water, elektriciteit, data,...

 

- Plannen (PDF) op aanvraag

- Keuring elektrische installatie: niet van toepassing

 

Bezoek ter plaatse na telefonisch afspraak met uw expert in bedrijfsvastgoed!

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn Magazijn 5000 m² On-market
Gelijkvloers Verhard terrein Terrein 5300 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.