• Te Koop
Nieuw pand

Meulesteedsesteenweg 396

Kantoor
9000 GENT
Beschrijving

Te renoveren Art Deco kantoorgebouw met eventueel naastgelegen magazijn (360 m²).

 

Kantoorgebouw bestaat uit 2 verdiepingen van elk 470 m² waarbij het eerste gedeelte op het gelijkvloers (200 m²) en eerste verdiep (200 m²) reeds een renovatie heeft ondergaan in de jaren '90.

 

In de huidige toestand zijn er 5 overdekte parkeerplaatsen aanwezig op het gelijkvloers maar deze kunnen indien gewenst ook omgevormd worden als kantoorruimte. Plannen van de huidige en de nieuwe toestand tevens te vinden in de brochure.

 

Het magazijn kan eventueel verbonden worden met het kantoorgebouw. De vraagprijs van het magazijn bedraagt 200.000 euro.

 

Gelegen aan de Meulesteedsesteenweg, nabij de Gentse binnenring, John F. Kennedylaan en R4.

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Kantoor 470 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 470 m² On-market
Features
  • Centrale verwarming stookolie
map

Bedrijfspanden in Oost-Vlaanderen

Gent en omgeving is een knooppunt van water en wegen. Dankzij de positieve invloed van de Gentse zeehaven en de centrale ligging in West-Europa is de regio uitgegroeid tot een logistieke topregio. Ook de voortrekkersrol van Oost-Vlaanderen in nieuwe industrietakken zoals bio- en milieutechnologie, medische technologie en ICT zorgt ervoor dat de provincie een welvarende regio is. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Gent en omgeving. Ook in steden als Lokeren, Sint-Niklaas en Aalst hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.