• Te Huur

Kanaaloever

Logistiek
3600 GENK
Beschrijving

Potentieel: uitstekend

Met een bebouwbare oppervlakte van 100.000 m² zijn de mogelijkheden voor grootschalige logistiek niet te onderschatten. Om een idee te geven: we beschikken over plannen waarin het ontwerp van het standaard logistieke centrum werden opgenomen – inclusief talloze parkeerplaatsen voor wagens en trucks.

Nu, alles kan natuurlijk op jouw maat ontwikkeld worden. Het is daarom ook goed om weten dat de site geschikt is voor de ontwikkeling van SEVESO-activiteiten. Ons team adviseert je met zorg en stemt z’n aanpak af op jouw businessdoelen en logistieke eisen.

Locatie: simpelweg perfect

Genk beschikt over een feilloze locatie, op het kruispunt van de Belgische, Duitse en Nederlandse markt. De stad is makkelijk bereikbaar vanuit alle grote steden in de regio: Eindhoven, Düsseldorf, Aken, Brussel en Antwerpen liggen een uurtje rijden van je verwijderd. Terwijl Amsterdam, Frankfurt, Dortmund en Luxemburg allemaal binnen een straal van 250 kilometer te vinden zijn.

Wil je jouw logistieke aanwezigheid op de West-Europese markt verankeren met slimme logistiek op een voortreffelijke locatie? Dan hoef je niet verder te zoeken.

Toegankelijkheid: tri-modale mogelijkheden

De bouwgrond ligt op slecht 5 minuutjes van de plaatselijke haven, waardoor je toegang tot de waterwegen verzekerd is. Ook een treinconnectie is beschikbaar op de site. Terwijl de E314-snelweg op slechts een korte tien minuutjes rijden ligt. Er zijn bovendien niet minder dan 9 luchthavens in de omgeving te vinden. Dus als het aankomt op het connecteren met de West-Europese markt, zit je hier helemaal goed.

 

Specificaties

- Landoppervlak: 117,446 m²

- Bouwopp: 49,669 m²

- Hoogte: 12,2 m

- Vloerbelasting: 5T/m²

- Outside storage: beschikbaar

- Vrachtwagen parking: 27

- Parkeerplaats auto's: 120

- Verwarming: beschikbaar

- Laadkades: 40

- Auto en vrachtwagenparking

- ESFR Sprinkler installation

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw Unit 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 16207 m² On-market
Gelijkvloers Mezzanine 1368 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor 842 m² On-market
Gebouw Unit 2
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 16279 m² On-market
Gelijkvloers Mezzanine 1642 m² On-market
Gebouw Unit 3
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 16420 m² On-market
Gelijkvloers Mezzanine 1649 m² On-market