• Te Huur

SATENROZEN 11

Logistiek
2550 KONTICH
Beschrijving

U zoekt logistiek vastgoed tussen Brussel en Antwerpen? Deze site ligt juist naast de E19 op slechts 20 minuten van centrum Antwerpen en op 30 minuten van Brussel. Een locatie die uw logistieke operaties alle kansen geeft om te groeien.

Magazijn te huur: flexibel, grote oppervlakte

Op deze strategische locatie verhuurt WDP een slimme logistieke oplossing voor ambitieuze bedrijven. Het volledige gebouw met meer dan 50.000 m² warehouse, 6.000 m² kantoorruimte en ruime parkeergelegenheid voor auto’s en trucks is beschikbaar vanaf 2021. Te huur op maat en volledig flexibel. U kunt het geheel huren – of slechts een deel ervan. U bepaalt.

Magazijnruimte te huur: de specificaties

Het distributiecentrum beschikt dankzij zijn grote afmetingen over een uitgebreide truck- en autoparking. Perfect voor een vlotte doorstroom van leveranciers, klanten en medewerkers, of als additionele buitenopslag. Met een magazijnhoogte van 6,5 meter, een potentiële vloerbelasting van 5T/m², verwarming en zonnepanelen op het dak kunt u met dit logistieke vastgoed alle kanten uit.

Er zijn 45 loading docks beschikbaar die toegang geven tot het magazijn. Kortom, dit distributiecentrum is het perfecte lanceerplatform voor al uw logistieke activiteiten.

 

 

Specificaties Magazijnruimte:

 

-vrije hoogte 6,5 meter

-een potentiële vloerbelasting van 5T/m²

-verwarming

-zonnepanelen op het dak

-45 loading docks beschikbaar met toegang tot het magazijn.

-vlot bereikbaar via E19 en A12

 

Kortom, dit distributiecentrum is het perfecte lanceerplatform voor al uw logistieke activiteiten.

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Unit 1 Magazijn 50725 m² On-market
Gelijkvloers Unit 1 Kantoor 6000 m² On-market