• Te Huur

Spinnerijstraat 97

Kantoor
8500 KORTRIJK
Beschrijving

De oude site van de Kortrijkse Katoenspinnerij werd omgetoverd tot een moderne kantorensite met hoge plafonds en heel veel lichtinval.

Door de unieke ligging genieten deze kantoren niet alleen van een vlotte verbinding, maar ook vooral van een schitterend zicht op de Vaart.

Op de site zijn 3 kantoorgebouwen. De Olifant (volledig verhuurd); 't Steentje (volledig verhuurd); Vaartgebouw

 

In het Steentje is er zonet 1 verdieping vrijgekomen die ingevuld zal worden als een business center voor een drietal bedrijven.

Aan de buitenkant van de ramen zijn er overal elektrische zonneweringen voorzien.

De HVAC is gebaseerd op een 2-pijpssysteem met convectoren. De technieken (warmtepomp en ventilatie-unit) zijn op het dak geplaatst.

Er zijn meerdere inkomende glasvezelverbindingen, een badgesysteem, akoestische schermen aan het plafond.

Overal is er een computervloer met tapijt voorzien. gesplitst sanitair op iedere verdieping, douches op het gelijkvloers en een gezamenlijke eetruimte op de 2e verdieping met bijhorend dakterras.

 

Op iedere verdieping zijn ook verschillende vergaderzalen voorzien die gezamenlijk gebruikt kunnen worden.

Er zijn verschillende oppervlaktes. Vanaf minimaal 6 personen tot een opleidingsruimte voor grote groepen.

Bij dit kantoor horen ook privatieve parkeerplaatsen. Daarnaast is er ook een ruime fietsenparking met nodige voorzieningen om elektrische fietsen op te laden.

Aan de ingang van het gebouw zijn er parkeerplaatsen voor bezoekers.

 

Op het gelijkvloers van De Olifant is een grote sportsclub (700 m²). Deze is enkel beschikbaar voor werknemers van de bedrijven op het Cotton Park.

Er zijn niet enkel fitnesstoestellen voorzien, maar er kan ook aan spinning gedaan worden en er is een yoga-ruimte, kiné-ruimte, klimmuur ...

In de toekomst zal er ook een magazijn (van 200 m² tot 2000 m²) kunnen gehuurd worden op het gelijkvloers van dit gebouw.

 

De volledige site is afgesloten en beveiligd met onder ander camerabewaking, rondgang Securitas, verlichting, omheining en inbraakalarmen.

Er is voldoende groen en terrassen, zodat de mensen in een aangename rustige omgeving kunnen werken.

De site ligt op 1 minuut van de R8 en op enkele minuten van de E17, E403 en A19. Ook het station van Kortrijk is vlakbij en is gemakkelijk te bereiken via een veilige fietsverbinding.

Andere positieve punten: kinderdagverblijf (400 m), strijkdienst (100 m), groene omgeving via jaagpad (200 m), bushalte (10 m) ...

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 1 Kantoor 375 m² On-market