• Te Huur

TWEED

Kantoor
1000 BRUSSEL
Beschrijving

Een belangrijke ontwikkeling van comfortabele, lichte kantoren in het centrum van de stad.

TWEED ligt in het hart van Brussel en is een kantoorproject van 12 verdiepingen met een oppervlakte van 16.000 m². Het omvat een atrium op de begane grond, een mezzanine op de eerste verdieping die uitkomt op 10 verdiepingen en vier terrassen met uitzicht over het "Palais de Justice" en de stad.

Het gebouw is ruim bemeten en ontworpen om het meeste uit het natuurlijke daglicht te halen. De modulaire en flexibele vloeroppervlakken kunnen eenvoudig worden verdeeld om een ​​of meer huurders te huisvesten. Een plafondafstand van 2m70 maakt het gebouw nog leefbaarder, met een HVAC-systeem via een stralend plafond, evenals geperforeerde verlaagde plafonds en verhoogde toegangsvloeren die standaard op alle kantoorverdiepingen zijn aangebracht.

Tweed belichaamt de meest efficiënte passieve architectuurtechnieken voor kantoorgebouwen, terwijl het echte flexibiliteit biedt aan de bewoners, die ook alle geboden comfort zullen waarderen.

Het Tweed-project heeft eveneens de ambitie om te voldoen aan de vereisten voor BREEAM-certificering, in de categorie "uitstekend".

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 6 Kantoor 666 m² On-market
Verdieping 2 Kantoor 1762 m² On-market