• Te Koop
Nieuw pand

Wijmenstraat 21H

Industrie
9030 MARIAKERKE
Beschrijving

Het gebouw zelf heeft een totale bruikbare oppervlakte van 673 m² en beschikt over 4 parkeerplaatsen voor het gebouw (bovenop de ruimte voor de sectionale poort). Vrij parkeren aan de ingang van het bedrijvenpark. Het gebouw beschikt over een lift en een ruimte traphal.  

 

De gelijkvloerse verdieping heeft een oppervlakte van ongeveer 200 m² en bestaat uit een magazijn van ca. 174 m² (voorzien van sectionale poort) alsook een vestiaire, douche en sanitair voor wat de resterende oppervlakte betreft. Boven de vestiaire, douche en sanitaire bevindt zich mezzanine die dienst kan doen als bijkomende opslagruimte.

 

Op de eerste verdieping heeft men atelier (open ruimte van 98 m²). Voorts is er nog een ruime bureauruimte, een ingerichte keuken, een berging, sanitair (dames en heren), een vestiaire, een douche

en een technische ruimte.

 

Op de tweede verdieping treft men 3 burelen, een vergaderzaal, een berging, sanitair (dames en heren) en een ontvangstruimte aan. Bovendien heeft dit verdiep toegang tot een terras van maar liefst 72 m² dewelke een prachtig zicht biedt op de Brugse Vaart.

 

Het gebouw bevindt zich in een uitstekende staat en is voorzien van alle benodigdheden.

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw Gelijkvloers
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 174 m² Op de markt
Gelijkvloers Sociale ruimte 28 m² Op de markt
Gelijkvloers Sanitair 25 m² Op de markt
Gelijkvloers Parkeerplaats 4 pl Op de markt
Gebouw 1ste verdieping
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 1 Magazijn + Kantoor 98 m² Op de markt
Verdieping 1 Sociale ruimte 101 m² Op de markt
Verdieping 1 Sociale ruimte 24 m² Op de markt
Gebouw 2de verdieping
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 2 Kantoor 128 m² Op de markt
Verdieping 2 Sociale ruimte 23 m² Op de markt
Verdieping 2 Terras 72 m² Op de markt
map

Bedrijfspanden in Oost-Vlaanderen

Gent en omgeving is een knooppunt van water en wegen. Dankzij de positieve invloed van de Gentse zeehaven en de centrale ligging in West-Europa is de regio uitgegroeid tot een logistieke topregio. Ook de voortrekkersrol van Oost-Vlaanderen in nieuwe industrietakken zoals bio- en milieutechnologie, medische technologie en ICT zorgt ervoor dat de provincie een welvarende regio is. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Gent en omgeving. Ook in steden als Lokeren, Sint-Niklaas en Aalst hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.