• Te Huur
Nieuw pand

Wilmingtonstraat 3

Industrie
2030 ANTWERPEN
Beschrijving

Kwalitatief, solitair bedrijfspand bestaande uit een combinatie van twee met elkaar verbonden eigentijdse magazijnen (in betonstructuur o.a. met 1 laadkade en 3 sectionale poorten), keurig afgewerkte kantoren, verhard buitenterrein, gunstig gelegen in de haven van Antwerpen op zichtlocatie, langsheen de Noorderlaan, met een goede bereikbaarheid naar de A12 (Antwerpen-Rotterdam) en de Ring van Antwerpen.

 

Aan de voorzijde van de beide magazijnen is het kantoorgebouw centraal gesitueerd in 2 verdiepingen. Op het gelijkvloers bevinden zich o.a. de entree met trappenhal, toitetgroep, balie/receptie, een grote open-space kantoorruimte, een kitchenette en enkele semi-afgesloten vergaderruimten. Op de eerste verdieping bevinden zich o.a. een standaard kantoorruimte, een toiletgroep, twee luxe afgewerkte directiekantoren (en-suite met elkaar verbonden) met fraaie ingemaakte kasten en een keurig en sfeervol afgewerkte meetingroom/vergaderzaal met een fraai ingebouwde kitchenette.

 

Achter- en opzij van het kantorenblok bevinden zich de 2 moderne magazijnen, welke in verbinding staan met elkaar. De kwalitatieve hoogstaande magazijnen zijn uitgevoerd in betonbouw en zijn eigentijds uitgerust met o.a. een polybetonvloer, 1 laadkade met dockleveller en 3 sectionaal poorten.  Mede gezien de lay-out ten opzichte van elkaar, zijn de beide magazijnen eenvoudig opsplitsbaar en dus eventueel separaat van elkaar te verhuren.

Tevens beschikt de site bijkomend over een verhard buitenterrein aan de rechterzijde van de site (groot ca. 2.200 m²)

 

- vrije hoogte magazijnen ca. 7.85 m.

- de gevraagde huurprijs is inclusief de actueel geldende haven-concessievergoeding (bij een eventuele verhoging a.g.v. activiteit huurder, komt het bijkomende saldo ten laste van de huurder).

- huur onder voorbehoud  akkoord/goedkeuring van vestiging door het GHA.

- huur is exclusief kosten onroerende voorheffing en exclusief gebruik van nutsvoorzieningen/energie.

- gezien de ligging van de site in zeehavengebied, zijn de vooropgestelde huurprijzen steeds te vermeerderen met BTW.

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 1512 m² Op de markt
Gelijkvloers Magazijn 1389 m² Op de markt
Gelijkvloers Kantoor 200 m² Op de markt
Verdieping 1 Kantoor 200 m² Op de markt
Gelijkvloers Verhard terrein 2200 m² Op de markt
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.