• Te Koop

Jan Welterslaan 23

Industrie
2100 DEURNE
Beschrijving

Bedrijfspand bestaande uit een showroom-garage, burelen, binnenkoer en magazijn/werkplaats en kelderberging, gelegen op een perceel van ongeveer 1705 m².

Deze site heeft een goede zichtbaarheid in een zijstraat van de Bisschoppenhoflaan met een goede verbinding naar de ring van Antwerpen.

 

Aan de voorzijde van het pand bevinden zich een showroom/toonzaal van ca. 436 m² en de kantoren in een mezzanine + vide (ca. 160 m²) met daarnaast een archief/opbergruimte in de kelder (ca. 83 m²).

Via een zijpoort/doorgang aan de rechterzijde van het pand komt men op een binnenkoer welke toegang geeft tot de achtergelegen garage/magazijnruimte van ca. 815 m². De garage/werkplaats beschikt o.a. over een betonvloer (deels nog te vervangen), een sectionale poort en een lichtstraat. Aan de achterzijde van de garage/werkplaats is tevens een achterkoer gelegen.

 

Volgens het bodemdecreet moet er een bodemsanering worden uitgevoerd op deze percelen. Volgens opgave van de eigenaar/verkoper is er inmiddels een saneringsplan opgesteld en goedgekeurd en zal deze betreffende bodemsanering op korte termijn worden uitgevoerd door een hiertoe erkend bedrijf.  

Bij verdere concrete interesse kan deze informatie worden overgemaakt aan kandidaat koper.

 

De voorzijde van de site is gelegen in een mede eigendom (waarboven appartementen), de achterzijde van de site is in volle eigendom.

Bouwjaar ca. 2004(voorzijde site) + ca. 1987(achterzijde site).

 

Optioneel kan het magazijn/projectgrond (groot ca. 543 m2) aan de linkerzijde van de site tevens worden aangekocht aan een prijs van € 250.000,--

De site is gelegen in een woonzone.

Optioneel kan de projectgrond/magazijn aan de linkerzijde van de site tevens worden aangekocht aan

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 815 m² On-market
Gelijkvloers Showroom 436 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 160 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.