• Te Koop

Bedrijfsgebouw met winkel en opslagplaatsen

Industrie
9600 RENAIX
Beschrijving

Bedrijfsgebouw met winkel en opslagplaatsen te koop! Bruikbaar voor meerdere doeleinden.

 

Vanwege de ligging aan de Ninoofsesteenweg (verbindingsweg Brakel - Ninove) heeft de eigendom een hoge commerciële waarde. Goede ontsluiting naar omliggende centra.

 

Het perceel heeft een oppervlakte van maar liefst 5.935 m². Het gebouw bestaat vooraan uit een winkelruimte (+- 500m²), bureel en personeelsruimte (+- 300m²). Achterliggend zijn er opslagplaatsen (totaal +- 2563m²) waaronder een recente opslagplaats met twee laadkades (+- 1313m²). Rondom het gebouw bevindt zich een ruim aantal parkeerplaatsen.

 

De daken van de winkelruimte en van de burelen zijn voorzien van isolatie. De recent gebouwde opslagruimte (hoogte van ongeveer 10m) is opgetrokken met een metalen structuur waarbij de wanden en het dak zijn uitgevoerd met geïsoleerde metalen profiel panelen. De onderkant van de wanden bestaat uit betonnen plinten. In de recente opslagruimte is er eveneens een grote lichtstraat aanwezig.

 

De winkelruimte en burelen worden opgewarmd door middel van een recent geplaatste centrale verwarming op gas. De elektrische installatie van de winkelruimte werd grotendeels vernieuwd bovendien is deze voorzien van een alarminstallatie met camera beveiliging.

 

Heden is het nieuwbouw magazijn alsook een deel van het bestaand magazijn verhuurd. Voor meer informatie contacteer uw makelaar.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Perceel 5935 m² On-market
Gelijkvloers Winkel 500 m² On-market
Gelijkvloers Kant/Polyval.ruimte 300 m² On-market
Gelijkvloers Magazijn 1250 m² On-market
Gelijkvloers Magazijn 1205 m² On-market
Gelijkvloers Magazijn 108 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Oost-Vlaanderen

Gent en omgeving is een knooppunt van water en wegen. Dankzij de positieve invloed van de Gentse zeehaven en de centrale ligging in West-Europa is de regio uitgegroeid tot een logistieke topregio. Ook de voortrekkersrol van Oost-Vlaanderen in nieuwe industrietakken zoals bio- en milieutechnologie, medische technologie en ICT zorgt ervoor dat de provincie een welvarende regio is. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Gent en omgeving. Ook in steden als Lokeren, Sint-Niklaas en Aalst hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.