• Te Huur
  • Te Koop

MECHELSESTEENWEG 64

Kantoor
2018 ANTWERPEN
Beschrijving

Mooi kantoorgebouw gelegen aan de Mechelsesteenweg 64 te Antwerpen.

 

Het gelijkvloers betreft een handelsruimte of kantoor, momenteel ingericht als kunstgalerij.  Vanuit de centrale gemeenschappelijke inkomhal heeft men via een vaste trap toegang tot een ruime hoogwaardig afgewerkte kelderruimte.  Aanhorig aan deze ruimte zijn er zes buitenstaanplaatsen waarvan 4 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde van het gebouw.

 

De achtste verdieping betreft een kantoorruimte met uitzonderlijk zicht op de stad Antwerpen.  De  verdieping beschikt naast 2 gemeenschappelijk liften ook over een privatieve lift ( -2 tot +8).

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 8 Kantoor 699 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.