• Te Koop

NETEWEG 15

Industrie
2850 BOOM
Beschrijving

Polyvalent, recent bedrijfsgebouw op IZ Krekelenberg I. De site is volgens het vigerende gewestplan gelegen in een zone voor industrie (donker paars). Detailhandel is dus niet mogelijk. De site is uitstekend bereikbaar via de A12 Antwerpen - Brussel. Het functionele bedrijfsgebouw werd in verschillende fases opgetrokken, waarvan de laatste fase werd afgewerkt in 2015.

 

Beschikbaar vanaf januari 2020: verschillende magazijnen en kantoren, voorzien van alle hedendaagse technische faciliteiten:

- Magazijnen: uitgerust magazijn zonder palen, verwarming op gas, aparte kantoorruimte, sociale ruimtes, sanitair, grote automatische sectionaalpoorten, lichtstraten,...

- Kantoren: Een polyvalente ruimte die dienst kan doen als kantoren en/of showroomruimte, inclusief sanitair, keuken, eetruimte, vergaderzaal,...

- Aanwezige hoogspanningscabine met een vermogen van 630KvA.

Oppervlakte perceel: 5.359m²

 

Vrije hoogte magazijnen: 6-7m

 

- Plannen (PDF) op aanvraag

- Keuring elektrische installatie: niet van toepassing

- Bodemattest: op aanvraag

 

Bezoek ter plaatse na telefonisch afspraak met uw expert in bedrijfsvastgoed!

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 2728 m² On-market
Gelijkvloers Mezzanine 930 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor 144 m² On-market
Gelijkvloers Perceel 5359 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.