• Te Huur

VICTOR DUMONLAAN 31

Logistiek
2830 WILLEBROEK
Beschrijving

Willebroek is strategisch gelegen tussen Antwerpen en Brussel en biedt daarnaast nog twee uiterst belangrijke voordelen: directe toegang tot het Europees wegennetwerk en tot grote havens via de inland containerterminal aan het Schelde-Brusselkanaal.

 

De unit die te huur wordt aangeboden maakt deel uit van een hoogwaardige logistieke site, maar staat volledig los van de 2 overige units waarin Distrilog is gehuisvest.

 

Technische specificaties:

 

- 10 m vrije hoogte

- Sprinkler ESFR gecertifieerd

- Dimbare LED verlichting met bewegingssensoren

- 13 dock levelers

- 2 elektrische sectionaalpoorten

- Toegelaten vloerbelasting: 50 kN/m²

- Ruime parking

- Gloednieuwe kantoren en sociale ruimte nog bij te bouwen in overleg

- Uiterst gemakkelijke toegang tot havens en wegennet

 

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 8346 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.