• Te Huur

Kaulillerweg

Retail
3950 BOCHOLT
Beschrijving

 

Handelsunit A : 452m² voorziene oplevering 1.12.2016

Handelsunit B : 600m² voorziene oplevering 1.12.2016

Handelsunit C : 363m² voorziene oplevering 1.12.2016

 

De drie handelsunits kunnen niet samengevoegd worden.

Afwerkingsgraad: casco

 

Voorziene Totempaal met Carrefour, ALdi, Kruidvat Unit A, Unit B en Unit C zal geplaatst worden ter hoogte van de Kaulillersteenweg te Bocholt. Er worden een 250 parkeerplaatsen voorzien.

 

Huurprijs: 95€/m²/jaar.

 

Vervolgens zal er voor de totale ontwikkeling opnieuw 1500m² handelsruimte gecreëerd worden langsheen het vernieuwde gemeenteplein. Deze is toegankelijk vanaf de parking welke hierboven werd vermeld. Opnieuw is het mogelijk deze in totaliteit dan wel opgedeeld aan te huren.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers - 452 m² On-market
Gelijkvloers - 363 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Limburg

De provincie Limburg is vlot bereikbaar. Zowel via kanalen naar de havens van Antwerpen, Luik en Rotterdam als via de weg, het spoor en enkele luchthavens. In Limburg is er nog veel ruimte om te ondernemen, wat maakt dat bedrijfspanden en industrieterreinen gemiddeld goedkoper zijn dan in andere Vlaamse regio’s. Veel voorkomende sectoren in de regio zijn logistiek, chemie, bouw en metaal, maar ook innovatieve bedrijfstakken zoals cleantech, heathcare en ICT. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Hasselt, Genk, en andere Limburgse regio’s. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.