• Te Koop

Hoveniersstraat 2

Kantoor
2018 ANTWERPEN
Beschrijving

Het kantoor is gelegen op de tweede verdieping van een beveiligd gebouw met lift.

Het is opgedeeld in 3 volwaardige kantoren, een secretariaat met beveiligd loket, een inkomsas, keuken en een meeting kamer (ook als vierde kantoor bruikbaar). De kantoorruimte is volledig instapklaar met de mogelijkheid om meubilair over te nemen.

Er is ook een aanwezigheid van 2 kluizen, een telefooncentrale (klassieke en VOIP lijnen) en telefoontoestellen (8), netwerk bekabeling naar een rack in de meeting room, airco is aanwezig in 2 kantoren en het secretariaat.

Er bestaat een mogelijkheid van één parkeerplaats in het gebouw.

Units
Building 1
Floor Type Oppervlakte Availability
Floor 2 Kantoor 90 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.