• Te Huur

Europastraat 40

Kantoor
2321 MEER
Beschrijving

De site werd gebouwd in 2012 (Willy Naessens) met kwalitatief hoogstaande materialen en een moderne uitstraling op markante zichtlocatie, zodat de site de identiteit van de onderneming van de huurder/gebruiker versterkt.

Aan de voorzijde van de site bevinden zich de ingerichte kantoren/showroom in 2 verdiepingen van ieders ca. 585 m². Verder bevinden zich in de markante "toren" aan de voorzijde nog 2 casco kantoren van ieders ca. 36 m2 (3e + 4e verdiep). Achter de kantoren is de magazijnruimte gelegen van ca. 846 m².

 

Kantoor

- gelegen aan de voorgevel op het gelijkvloers, 1ste, 2de, en 3de verdieping (zicht op E19 autosnelweg)

- inkomhal met trap (liftkoker aanwezig)

- verlichting

- aluminium draai-kip ramen met dubbele beglazing

- elektriciteits-, data- en telefoonaansluiting

- alarminstallatie

- verwarming op aardgas

- deels landschapskantoor (open) en deels ingedeeld

- kitchenette + eetruimte

- sanitair dames en heren

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Kantoor/Showroom 585 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 585 m² On-market
Verdieping 2 Kantoor 36 m² On-market
Verdieping 3 Kantoor 36 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.