• Te Huur
Nieuw pand

NOORWEGENSTRAAT 11

Logistiek
9940 EVERGEM
Beschrijving

Moderne logistieke campus voorzien van opslag, kantoren en voldoende parkeerplaats.

Gelegen in industriezone Hoeksken-Nest (donkerpaarse industriezone).

Gelegen langs de invalsweg R4 (Gentse ring), en de haven van Gent. Verder een vlotte verbinding met de N49, E34, E40 en E17. Bushalte 'Evergem Grote +Nest' op 1,4 km.

 

Op een site van bijna 5ha vindt men vooraan kantoren, opslag, parking, zijdelings 2 x 8 gemeenschappelijke laad en loskaaien en achteraan 4 extra gemeenschappelijke sectionaalpoorten.

 

Het magazijn is voorzien van een vrije hoogte van minstens 10 meter, HVAC, rookgordijnen en sprinklers en voldoende manoeuvreerruimte.

 

Vooraan vindt men 3 verdiepen kantoren met een totaliteit van ca. 800m². Op elk verdiep vind men sanitair m/v. Daarnaast is er een gemeenschappelijke refter en vergaderzaal voorzien.

 

Richtprijzen en bijkomende kosten:

  • Magazijn: 45-48eu/m²/jaar.
  • Mezzanine: 25eu/m²/jaar.
  • Kantoren: 75eu/m²/jaar.
  • Exclusief privatief verbruik (pro rata), onroerende voorheffing en BTW.

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 3 Magazijn 2200 m² On-market
Verdieping 1 Mezzanine rechts Mezzanine 630 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor Kantoor 200 m² On-market
Verdieping 2 Kantoor Kantoor 200 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Oost-Vlaanderen

Gent en omgeving is een knooppunt van water en wegen. Dankzij de positieve invloed van de Gentse zeehaven en de centrale ligging in West-Europa is de regio uitgegroeid tot een logistieke topregio. Ook de voortrekkersrol van Oost-Vlaanderen in nieuwe industrietakken zoals bio- en milieutechnologie, medische technologie en ICT zorgt ervoor dat de provincie een welvarende regio is. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Gent en omgeving. Ook in steden als Lokeren, Sint-Niklaas en Aalst hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.