• Te Huur
Nieuw pand

Bijenstraat 3

Industrie
9051 SINT-DENIJS-WESTREM
Beschrijving

Bedrijfsunit geschikt voor opslag samen met plateau kantoren te huur in groter bedrijfsgebouw.

Gelegen in industriezone "N43 Bijenstraat Sint-Denijs-Westrem".

 

Magazijn op nr. 3 samen met kantoorruimte op nr. 6 met bijhorende parkeerplaatsen te huur nabij de op- en afrit E40 Sint-Denijs-Westrem. Beiden dienen samen gehuurd te worden.

 

Het magazijn heeft 2 sectionale poorten met 1 toegangsdeur, verwarming via gasgestookte luchtverhitter. Geen foto's beschikbaar, enkel op afspraak via makelaar.

Het klein kantoortje op nr. 3 beschikt over een kitchenette en toilet, verwarming/koeling via plafondunit en heeft zelf ook een rechtstreekse buitentoegang.

 

Onroerende voorheffing magazijn 2.230€/jaar (2020).

Gemeenschappelijke lasten magazijn n.t.b.

Aparte tellers voor privaat verbruik.

 

Het kantoor op nr. 6 (1ste verdiep) van 556 m² is een open landschapskantoor en 5 aparte burelen, voorzien van een keuken/cafetariaruimte, sanitair blok en een serverruimte.

Verder zijn er ook LED plafondtegels, tapijttegels, koeling via plafondunits, verwarming met gasketel en radiatoren en Proximus aansluiting aanwezig.

Bijhorende vergaderzaal op de 2e verdieping en een klein archief/opslag op gelijkvloers bij te huren. Gemeenschappelijk sanitair op gelijkvloers.

 

Onroerende voorheffing voor het kantoor van 556 m² bedraagt +/- 3.700€/jaar (2020).

Gemeenschappelijke lasten voor het kantoor van 556 m² bedraagt +/- 830€/maand

Aparte tellers voor privaat verbruik.

 

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Nr.3 Magazijn 400 m² On-market
Gelijkvloers Nr.3 Kantoor 36 m² On-market
Verdieping 2 Nr.6 Vergaderzalen 65 m² On-market
Verdieping 1 Nr.6 Kantoor 556 m² On-market
Gelijkvloers Nr.6 Archief 90 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Oost-Vlaanderen

Gent en omgeving is een knooppunt van water en wegen. Dankzij de positieve invloed van de Gentse zeehaven en de centrale ligging in West-Europa is de regio uitgegroeid tot een logistieke topregio. Ook de voortrekkersrol van Oost-Vlaanderen in nieuwe industrietakken zoals bio- en milieutechnologie, medische technologie en ICT zorgt ervoor dat de provincie een welvarende regio is. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Gent en omgeving. Ook in steden als Lokeren, Sint-Niklaas en Aalst hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.