• Te Huur
  • Te Koop

Abeelstraat 77

Industrie
1800 VILVOORDE
Beschrijving

De site geniet een vlotte bereikbaarheid via de ring rond Brussel/ E19 en bevindt zich op een boogscheut van Cargovil. De Zenne, dewelke zich op korte afstand van het perceel situeert, zorgt voor een aangename groene omgeving.

 

Het perceel bevindt zich volgens het vigerende Gewestplan in industriezone. Het Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan dewelke heden in opmaak is onder de naam 'Asiat-Darse' spreekt over dit perceel als onderdeel van Deelgebied 7 'Asiat'.

 

De oppervlakte van het perceel (4.036 m²) biedt enerzijds een mogelijkheid naar uitbreiding toe en anderzijds voldoende parkeergelegenheid.

 

Het magazijn en de aansluitende kantoorruimte hebben een gezamenlijke oppervlakte van ongeveer 1980 m².  Het magazijn beschikt over een mooie vrije hoogte (±4,20 meter) een hoogspanningscabine en maar liefst 6 sectionale poorten. Het appartement, dewelke toegankelijk is via een afzonderlijke toegang, heeft een oppervlakte van ongeveer 120m² en beschikt over een ruim zonneterras.

 

Tot voor kort werd de site benut als vleeswarenfabriek. De inrichting werd opgevat volgens het box-in-box principe waardoor het magazijn zich voor diverse activiteiten leent.

 

Deze opportuniteit staat zowel te huur als te koop!

 

Bezoek mogelijk na telefonische afspraak.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn + Kantoor 1980 m² On-market
Verdieping 1 Appartement 120 m² On-market
Gelijkvloers Perceel 4036 m² On-market