• Te Huur

RUE DES MARTYS

Logistiek
4040 HERSTAL
Beschrijving

Industrieterrein te Herstal van circa 16.000m²

Meer specifiek betekent dit de constructie van 2 logistieke hallen van telkens ongeveer 4000m²; of circa 8000m² opsplitsbare magazijnruimte.

Ideaal gelegen in de onmiddellijke nabijheid van E25|E313|E42; en pal in de economische bedrijvenzone Hauts-Sarts, naast het treinstation van Milmort.

Bent u voor uw farmaceutisch, productie- of transportbedrijf op zoek naar een nieuwe locatie voor uw productie- of distributiecentrum; of zoekt u een logistiek gebouw op maat van 8000m²? Contacteer ons dan nu !

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw Hal A
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 4034 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 384 m² On-market
Gebouw Hal B
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 3710 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 384 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Luik

Luik ligt midden in de Euroregio Maas-Rijn op zo’n 20 km van Nederland en 40 km van Duitsland. De ‘Vurige Stede’ is goed bereikbaar per auto, met de trein en met het vliegtuig. Luik heeft ook een uitstekende verbinding met de zeehavens van Antwerpen, Rotterdam en Duinkerken. Haar commercieel centrum is het grootste van Wallonië. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Luik en omgeving. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.