• Te Huur

Boomsesteenweg 71D

Industrie
2630 AARTSELAAR
Beschrijving

Polyvalent bedrijfsgebouw gelegen langsheen de A12 Antwerpen - Brussel te Aartselaar IZ Oost-Zuid. De site is volgens het vigerende gewestplan gelegen in een zone voor industrie en KMO's (paars). De site is uitstekend bereikbaar via de A12 Antwerpen-Brussel en de Ring van Antwerpen (R1).

 

Beschikbaar: Unit 71D bestaande uit 568m² magazijn en een kantoor van ca. 155m². Tevens beschikt het pand over een ingebouwde mezzannine van ca. 180m².

Het gebouw is voorzien van alle hedendaagse technische faciliteiten:

- Magazijn: uitgerust magazijn zonder palen, verlichting, aparte kantoorruimte, sanitair, grote automatische sectionaalpoort (400 x 450), lichtstraat, brandhaspel, rookmelders, mezzannine van ca. 180m²,...

- Kantoor: 155m² inclusief sanitair, kitchenette, stockage ruimte, verwarming, verlichting,...

 

- Vrije hoogte magazijn: 6,00m

- 5 beschikbare parkeerplaatsen

 

Bijkomende kosten:

- Onroerende voorheffing: REEDS INBEGREPEN IN DE HUURPRIJS!

- Eigen verbruik nutsvoorzieningen: gas, water, elektriciteit, data,...

 

- Plannen (PDF) op aanvraag

- Keuring elektrische installatie: niet van toepassing

- Bodemattest: op aanvraag

 

Bezoek ter plaatse na telefonisch afspraak met uw expert in bedrijfsvastgoed!

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn Magazijn 468 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor Kantoor 155 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.