• Te Koop

DORP IN DE STAD

Kantoor
2000 ANTWERPEN
Beschrijving

"Dorp in de stad"

Unieke kantoren aangeboden op het Trendy Eilandje.

 

De kantoren worden aangeboden in de huidige staat en zijn volledig naar eigen wens in te richten, dit biedt vele mogelijkheden.

Diverse authentieke elementen zijn intact gehouden zoals hoge plafonds, open ruimtes e.d.

Tevens is er een prachtige binnentuin, waar u heerlijk tot rust kunt komen tijdens een drukke werkdag.

 

Ook parkeren hoeft geen te probleem te zijn, aangezien er de mogelijkheid is tot het aankopen van diverse parkeerplaatsen.

 

Het Eilandje is de ideale plek om een hapje en/of een drankje te nuttigen, er is een breed scala aan eet -en drankgelegenheden in de nabijheid.

 

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw HANDELSNATIE C
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers HC 00.01 Kantoor 151 m² On-market
Gelijkvloers HC 00.02 Kantoor 125 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.