• Te Huur

Normaalschoolstraat 27

Kantoor
9000 GENT
Beschrijving

Instapklaar kantoor/praktijkruimte/handelsruimte aan de Heuvelpoort.

 

Dit commercieel gelegen pand heeft een oppervlakte van +/-429m² verdeeld over een gelijkvloers van +/- 232m²bestaande uit een inkomhal, ontvangstruimte/wachtruimte, 2 ruime open space ruimtes en 3 afgesloten kantoor/vergaderruimtes waaronder 1 in een voormalige kluis. De benedenverdieping heeft een ingerichte oppervlakte van +/- 120m² bestaande uit een traphal met een open ruimte, 2 afgesloten ruimtes, een ingerichte keuken en sanitair. Bijkomend op de benedenverdieping bevinden zich tevens nog de technische ruimte en archief ruimte van 77m².

 

Er zijn geen gemeenschappelijke kosten.

Verbruik water, gas en elektriciteit via eigen tellers.

 

Dit pand is uitstekend gelegen in de nabijheid van op- en afritten van E40, E17 en op korte afstand van Sint-Pietersstation. Tevens in de onmiddellijke buurt van UZ Gent, UGent, HoGent, centrum Gent, bushaltes, scholen, post en allerhande winkels.

 

Mogelijkheid tot huren van parkeerplaatsen in onmiddellijke omgeving aan 65€/plaats/maand.

De publieke parking Sint-Pieters ligt op wandelafstand.

 

Een zeer gunstig EPC label B

 

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers 0+(-1) Kantoor 429 m² On-market
Features
  • Centrale verwarming gas
  • Airconditioning
  • Keramische tegelvloeren
  • WANDEN
  • Geschilderd beton
  • Radiatoren
  • Sanitaire voorzieningen
map

Bedrijfspanden in Oost-Vlaanderen

Gent en omgeving is een knooppunt van water en wegen. Dankzij de positieve invloed van de Gentse zeehaven en de centrale ligging in West-Europa is de regio uitgegroeid tot een logistieke topregio. Ook de voortrekkersrol van Oost-Vlaanderen in nieuwe industrietakken zoals bio- en milieutechnologie, medische technologie en ICT zorgt ervoor dat de provincie een welvarende regio is. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Gent en omgeving. Ook in steden als Lokeren, Sint-Niklaas en Aalst hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.