• Te Koop
Nieuw pand

Bruul 87-89

Retail
2800 MECHELEN
Beschrijving

Het pand is gelegen in één van de hoofdwinkelstraten van de Mechelse binnenstad. Betreft een hoekpand gelegen aan de Bruul en Hazestraat. De ingang bevindt zich langs de Bruul.

 

De verkoop omvat het volledige gebouw, bestaande uit 2 winkel units en 4 appartementen. De twee winkels worden verhuurd aan lokale handelaars (Frutsi en The cacao project). De combinatie retail/ residentieel maakt het tot een gunstige investering.

 

Het betreft een constructie op drie niveaus (GLV + 2). Op verdieping 1 en 2 bevinden zich telkens een 2 slaapkamerappartement.

 

De elektriciteit, ramen en dak werden 8 jaar geleden vernieuwd.

 

Het pand geniet een totale jaarlijkse huuropbrengst van 63.420 EUR, opgesplitst als volgt:

- Winkelpand links 20.904 EUR (Frutsi)

- Winkelpand rechts 15.840 EUR (The cacao project)

- Residentieel gedeelde 26.676 EUR

 

De vraagprijs voor het pand bedraagt 1.395.000 EUR.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Retail 84 m² On-market
Gelijkvloers Retail 62 m² On-market
Verdieping 1 Residentieel 75 m² On-market
Verdieping 1 Residentieel 60 m² On-market
Verdieping 2 Residentieel 74 m² On-market
Verdieping 2 Residentieel 60 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.