• Te Koop

Sanderusstraat 5

Residentieel
2018 ANTWERPEN
Beschrijving

Stijlvol herenhuis met ruime tuin gelegen op een bevoorrechte locatie in Antwerpen (2018).

 

Betreft voornaam burgerhuis in klassiek geïnspireerde eclectische stijl. De woning beschikt over een riant terras (32 m²) en een zeer ruime stadstuin (130m²) die bovendien genieten van een zuidoostelijke oriëntatie.

 

De locatie is een absolute troef voor deze eigendom. Men bevindt zich in een residentiële straat doch met ettelijke winkels om de hoek. Daarenboven bevindt het stadspark zich op wandelafstand van de voordeur.

 

Het herenhuis is toegankelijk via het voorportaal dewelke uitgeeft op een doorgang. Deze doorgang verleent toegang tot enerzijds de wintertuin en anderzijds de majestueuze traphal (patio). Voorts bevindt er zich nog op de gelijkvloerse verdieping een bureelruime, voorkamer, WC, woonkamer en keuken. Dit alles afgewerkt met zeer waardevolle kenmerken. De gelijkvloerse verdieping heeft een oppervlakte van 208 m².

 

Zowel de woonkamer als keuken geven uit op het overdekt terras en genieten aldus een zicht op de ruime tuin.

 

De eerste verdieping kan men bereiken via de stijlvolle trap in de patio of de dienst trap. Deze verdieping bestaat uit maar liefst 7 kamers, een badkamer en een lichtrijke overloop. Deze verdieping heeft een oppervlakte van 186 m².

 

Op de tweede verdieping bevinden zich nog 4 kamers en een WC. Deze verdieping heeft een oppervlakte van 105 m².

Deze te renoveren karaktervolle ruime woning beschikt tevens over een ruime souterrain (165 m²), onderverdeeld in wijnkelder, bergkelder en werkkelder.

 

Ideale eigendom voor zelfstandige (woon-werk combinatie), cohousing, B&B, opsplitsing, ....

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Residentieel 208 m² On-market
Verdieping 1 Residentieel 186 m² On-market
Verdieping 2 Residentieel 105 m² On-market
Gelijkvloers Tuin 130 m² On-market
Gelijkvloers Terras 32 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.