• Te Huur

Vosseschijnstraat 44

Industrie
2030 ANTWERPEN
Beschrijving

Kwalitatief, solitair bedrijfspand (bouwjaar 2008) bestaande uit een combinatie van magazijnruimte en atelierruimten (in 2 verdiepingen), buitenluifel, keurig afgewerkte kantoren en verhard buitenterrein. Gunstig en zeer centraal gelegen in de haven van Antwerpen op mooie zichtlocatie, langsheen de Vosseschijnstraat, met tevens een goede bereikbaarheid naar de Ring van Antwerpen.

 

Het hoogwaardig afgewerkte gebouw (footprint ca. 30 x 30 m., gelegen op een perceel van ca. 2.579 m²) is uitgevoerd in een betonstructuur, betonvloeren en houten kapspanten met steeldeck dak. Het pand bestaat uit 2 verdiepingen van ca. 900 m² (voorzien van goederen/personenlift) en omvat o.a. de volgende ruimten:

 

Gelijkvloers:

Entree/hal met receptie en kleine toonzaal ruimte en sanitaire groep.

Vanuit de entree betreedt men de achtergelegen atelierruimte met o.a 2 sectionaal poorten en diverse (dubbele) loopdeuren. Deze atelierruimte is onderverdeeld in een aantal verschillende (werk)ruimten/secties,

met o.a. magazijnruimte, dispatchruimte, archiefruimte (mezzanine) en diverse separate werkplaatsen en technische ruimten. (Voor de huidige indeling zie tevens aangehechte plannen)

 

1e verdiep: (o.a. te bereiken via 2 vaste trappen en middels een gekeurde goederen/personenlift)

Deze ruimte bestaat enerzijds uit een ruime atelier/werkruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich anderzijds tevens de modern afgewerkte kantoorruimten met veel lichtinval middels glazen scheidingswanden alsmede natuurlijke lichtinval via de ramen in de buitengevels.

Het kantoorgedeelte omvat diverse separate kantoren, luxe afgewerkte directiekantoren een kitchenette, toiletgroepen, 2 douches, aparte kleedkamers heren/dames en een separate meetingroom/vergaderzaal.

 

Tevens beschikt de site over een verhard buitenterrein rondom het pand met voldoende parkingplaatsen. (site is rondom toegankelijk met voertuigen).

De site is volledig omheind en voorzien van 2 grote elektrisch bedienbare toegangspoorten aan de straatzijde.

Aan één zijde van het pand is een luifel aangebouwd ten behoeve van eventuele buitenopslag van materialen.

Separate bunkerruimte (groot ca.54 m²) voor opslag gevaarlijke stoffen.

 

- mede gezien de ligging en de kenmerken van de site is het pand uitermate geschikt voor een havengebonden technisch (dienstverlenend) bedrijf.

- diverse technische voorziening waaronder verwarming/airco-installatie t.b.v. de kantoren, industriële gasbranders in de werkplaatsen, luchtleidingen op alle plaatsen op de werkvloer, internetbekabeling

  doorheen het gehele gebouw, elektrische takel (1000 kg.) om te kunnen hijsen vanaf de vide, hoogspanningscabine, etc.

- vrije hoogte gelijkvloers: ca. 4.50 m., vrije hoogte verdiep: ca. 4,50 m.

- het gebouw is opgetrokken in een zelfdragende betonconstructie met vast reperterende betonkolommen.  Alle thans aanwezige separatiewanden kunnen derhalve indien gewenst in overleg met eigenaar worden weggenomen

  en/of aangepast worden.

- de gevraagde huurprijs is exclusief de actueel geldende haven-concessievergoeding (het huidige concessietarief m.b.t. het huidige gebruik bedraagt: € 3,58 p/m² excl. btw).

- huurder dient bij te dragen in de verzekering van het gebouw (de huidige verzekeringspremie bedraagt € 2.323,-- p./jaar).

- huur onder voorbehoud akkoord/goedkeuring van vestiging door het GHA.

- huur is exclusief kosten onroerende voorheffing en exclusief gebruik van nutsvoorzieningen/energie.

- gezien de ligging van de site in zeehavengebied, zijn de vooropgestelde huurprijzen steeds te vermeerderen met BTW.

 

Ter verkrijging van een juiste indruk van dit modern en goed geoutilleerd bedrijfspand is een bezoek ter plaatse beslist aan te bevelen!

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 840 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor 60 m² On-market
Verdieping 1 Magazijn 420 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 351 m² On-market
Gelijkvloers Luifel 125 m² On-market