• Te Koop

Terbekehofdreef 45

Industrie
2610 WILRIJK
Beschrijving

Deze te herontwikkelen site is gelegen op zeer goede locatie aan de Terbekehofdreef te Wilrijk.  De A12 (Antwerpen - Brussel) bevindt zich op ongeveer 700 meter. 

Ook de Ring rondom Antwerpen is zeer goed bereikbaar.De site omvat drie units bestaande uit magazijn met kantoren en/of showroom, waarvan unit 1 en 2 te huur en unit 3 te koop.KENMERKEN:

Magazijn:- staalconstructie- daglichtstraten- unit 1: 1 gelijkvloerse poort

- unit 2: 2 gelijkvloerse poort- unit 3: 1 laad -en loskade en 1 gelijkvloerse poorten- gepolierde betonvloer- geïsoleerde wand en steeldeck dak

 

Kantoren:- deze worden casco opgeleverd- voorgevel met ramen- sanitair aanwezigAlgemeen::- ruime parking voor het gebouw- deels kan hier nog op maat van de klant gebouwd/afgewerkt worden, meer informatie op aanvraag

- verkoop geschiedt onder de opschortende voorwaarde van verkrijging definitieve bouwvergunning.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw Unit 3
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 1630 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 150 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.