• Te Koop

Steenovenstraat 2

Industrie
2390 MALLE
Beschrijving

Nieuwbouw polyvalent "state of the art" KMO-park gelegen in een zijstraat van de Antwerpsesteenweg (N12) te Malle in een groene omgeving en goed bereikbaar vanaf de autostrades E34 Antwerpen-Eindhoven, alsmede de E19 Antwerpen-Breda. Bestemming volgens het vigerende gewestplan: industriezone.

 

Het project zal gefaseerd worden ontwikkeld op een terrein van ca. 26.000 vierkante meter. Er zullen verschillende bedrijfsverzamelgebouwen worden gerealiseerd met bedrijfsunits vanaf 240 vierkante meter tot zo'n 480 vierkante meter. Geplande start van de werken is vanaf het eerste kwartaal in 2021. Alle units zullen samenvoegbaar zijn met een vrij hoogte van 6 meter en worden casco opgeleverd. 

 

Contacteer ons voor bijkomende informatie!

 

Verkoopprijzen zijn exclusief BTW, standaard nutsvoorzieningen en overdrachtskosten.

De bedrijfsunits worden opgeleverd conform de EPB 2020 normering en zullen bijgevolg zeer milieuvriendelijk zijn.

 

Technische specificaties:

- Zie lastenboek

- 25 extra parkeerplaatsen zijn te koop aan € 5.000,-/plaats

 

Betalingsschijven:

- Voorschot: 10% op totaliteit bij ondertekening aan- en verkoopbelofte / compromis, te verrekenen bij akte

- Grondaandeel: bij akte

- Constructie: - 30% na voorbereidende grondwerken (bij aanvang bovengrondse constructie bedrijfsverzamelgebouw)

                        - 30% na bovengrondse constructie bedrijfsverzamelgebouw (bij aanvang dak-, gevel- en buitenschrijnwerk)

                        - 30% na dak-, gevel-, en buitenschrijnwerk bedrijfsverzamelgebouw (bij aanvang omgevingswerken)

                       - 10% bij oplevering privatieve kavel

 

Bijkomende forfaitaire kosten:

-  kosten landmeter: € 300,-- per unit

-  kosten aanleg nutvoorzieningen: € 10.000,-- per unit

-  kostenaandeel oprichting basisakte:  € 2,50 per 10.000ste aandeel in basisakte.

 

- Meerwerken en optie zijn betaalbaar bij bestelling.

- Plannen (PDF) op aanvraag.

- Basisakte: op aanvraag

- Bouwvergunning: in aanvraag

- Lastenboek: op aanvraag

 

Bezoek ter plaatse na telefonische afspraak met uw makelaar.

gelegen inNieuwbouw polyvalent KMOte Steenovenstraat te Malle met eenvoudige ontsluiting naar de Antwerpsesteenweg ........ en een goede bereikbaarheid naar de autosnelwegen ...... Het project zal gefaseerd worden ontwikkeld op een terrein van ca. 26.000 vierkante meter. De site is volgens het vigerende gewestplan gelegen in een industriezone.  Er zullen verschillende bedrijfsverzamelgebouwen komen met bedrijfsunits vanaf 240 vierkante meter tot zo'n 480 vierkante meter. Geplande start van de werken is vanaf het vierde kwartaal in 2020. Alle units zullen samenvoegbaar zijn met een vrij hoogte van 6 meter en worden casco opgeleverd. 

van de Antwerpsesteenweg (N12) te Malle in een groene  en goed bereikbaar vanaf de autostrades E34 Antwerpen-Eindhoven, alsmede de E19 Antwerpen-Breda. Bestemming volgens het vigerende gewestplan: industriezone.

Het project zal gefaseerd worden ontwikkeld op een terrein van ca. 26.000 vierkante meter. Er zullen verschillende bedrijfsverzamelgebouwen worden gerealiseerd met bedrijfsunits vanaf 240 vierkante meter tot zo'n 480 vierkante meter. Geplande start van de werken is vanaf het vierde kwartaal in 2020. Alle units zullen samenvoegbaar zijn met een vrij hoogte van 6 meter en worden casco opgeleverd. 

 

 

Lees meer
Lees minder
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.