• Te Koop
Nieuw pand

Condédreef 69

Kantoor
8500 KORTRIJK
Beschrijving

Langsheen de Condédreef, een vlot bereikbare invalsweg naar centrum Kortrijk, bevindt zich een instapklaar commercieel gelijkvloers kantoor van 365 m².

De Condédreef is ideaal gelegen: enkele minuten verwijderd van de binnenstad, 1 minuut van de R8 en E17 en parkeermogelijkheden langsheen de straat.

 

Het gelijkvloers bestaat uit een kantoor van 365 m² dat momenteel is opgedeeld in een ontvangstruimte, enkele aparte kantoren, een open space kantoor en keuken.

Er horen ook een viertal ondergrondse parkeerplaatsen bij het kantoor. Daarnaast kan er voor de deur geparkeerd worden langs de straat.

 

Specificaties kantoor:

- computervloer met tapijt

- verlaagde plafondtegels met hierin verwerkt: verlichting en conditionering

- centrale verwarming op aardgas

- verwarming deels via radiatoren en deels via aerotherms

- ingemaakte kasten

- kitchenette met eetruimte

- sanitaire voorzieningen

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Kantoor 365 m² On-market
map

Bedrijfspanden in West-Vlaanderen

West-Vlamingen zijn gekend als harde werkers. Ondernemerschap zit in hun DNA. De West-Vlaamse grond blijkt trouwens vruchtbaar, want bedrijfsinvesteringen stijgen jaar na jaar in de provincie. Vooral de industriële sector, de toerismebranche en socialprofitbedrijven doen het goed. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Kortrijk, Brugge, de Kust en andere West-Vlaamse regio’s. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.