• Te Koop

Mechelsesteenweg 64

Kantoor
2018 ANTWERPEN
Beschrijving

Het betreft een kantoorverdieping in het iconisch kantoorgebouw gelegen aan de Mechelsesteenweg 64 te Antwerpen (WAW). Dit is de voormalige hoofdzetel van de Antwerpse Waterwegen.

 

Door de strategische ligging bent u zowel onmiddellijk in het centrum van de Stad als op de verschillende belangrijke uitvalswegen. Voldoende drank- en eetgelegenheden bevinden zich in de nabije omgeving.

 

De kantoorruimte bestaat uit een open-space met voldoende afgesloten vergaderruimtes/ kantoren.

De ruimte beschikt over een uitgebreide keuken met grote eetplaats.

 

In dit kantoor geniet u van een aangename vrije hoogte (akoestisch afgewerkt).

Verder werd het kantoor creatief ingericht met een houten vloer, airco, etc.

 

Parkings:

- 5 buitenparkings, - 7 binnenparkings

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 3 Kantoor 897 m² On-market
Gelijkvloers Buiten parkings 5 pl On-market
Verdieping -1 Binnen parkings 7 pl On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.