• Te Huur

Vlaanderenstraat 25

Retail
9000 GENT
Beschrijving

Het prestigieuze nieuwbouwproject is gelegen in de bruisende binnenstad van Gent. De Vlaanderenstraat heeft een strategische ligging. Deze is namelijk gelokaliseerd tussen het Zuid en de drie torens.Hierdoor geniet het handelspand van een uitstekende visibiliteit dankzij de drukke passage van zowel voetgangers, fietsers als openbaar vervoer en autoverkeer.

 

Het gebouw werd ontworpen door Govaert & Vanhoutte Architects en kenmerkt zich door een uitgesproken en strakke architectuur. De handelsruimte heeft grote glaspartijen.

 

De totale commerciële oppervlakte bedraagt 290m²:

- Gelijkvloers 210 m²

- Mezzanine 80 m²

De mezzanine kan eventueel als bureel gebruikt worden. Deze is gelegen aan de voorzijde van de eerste verdieping en heeft een uitzonderlijke visibiliteit.Bovendien is er nog een tweede vitrine en inkom langs de Notarisstraat.

 

Een ondergrondse parkeerplaats kan bijgehuurd worden aan €150/maand.

Het handelspand wordt casco afgeleverd en zal beschikbaar zijn vanaf 16 september.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Retail 210 m² On-market
Verdieping 1 Mezzanine 80 m² On-market
Features
  • Plat dak
  • Ventilatiesysteem
  • Branddetectie
map

Bedrijfspanden in Oost-Vlaanderen

Gent en omgeving is een knooppunt van water en wegen. Dankzij de positieve invloed van de Gentse zeehaven en de centrale ligging in West-Europa is de regio uitgegroeid tot een logistieke topregio. Ook de voortrekkersrol van Oost-Vlaanderen in nieuwe industrietakken zoals bio- en milieutechnologie, medische technologie en ICT zorgt ervoor dat de provincie een welvarende regio is. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Gent en omgeving. Ook in steden als Lokeren, Sint-Niklaas en Aalst hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.