• Te Huur
  • Te Koop

Imperiastraat 8

Kantoor
1930 ZAVENTEM
Beschrijving

Imperia 8 is een op zichzelf staand gebouw dat zich bevindt op het einde van de straat en geniet van een rustige en groene omgeving.

 

Het bestaat uit ongeveer 3.600m² kantoren verdeeld over 2 bovengrondse verdiepingen, een ondergrondse verdieping (voor archieven, douches, ...) en 120 parkeerplaatsen rondom het gebouw.

 

Het gebouw geniet van een zeer efficiënte ligging qua bereikbaarheid met zowel de wagen en de fiets, als het openbaar vervoer.

 

Imperia 8 werd destijds gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen die van toepassing waren. Op vlak van energie-vriendelijkheid en uitzonderlijke akoestische normen is er echter nog ruimte voor verbetering. Gerichte renovatie- en verfraaiingswerken zouden dan ook een meerwaarde kunnen vormen voor de huurder.

 

In overleg met de nieuwe gebruiker kunnen de renovatie- en inrichtingsplannen worden uitgewerkt zodat deze tegemoetkomen aan de look & feel van de nieuwe huurder.

 

Het gebouw is gelegen aan de Brusselse periferie, vlak naast de NAVO-regio en is bovendien gelegen in het midden van de hoofdkantoren van de grootste bedrijven in België. Het stadscentrum van Brussel, het treinstation van Diegem en de internationale luchthaven bevinden zich allemaal binnen een straal van 2km. Antwerpen, Leuven en Gent zijn bereikbaar op slechts een half uur. Bushaltes (10 buslijnen om U naar alle bestemmingen te verplaatsen) bevinden zich aan het begin van de straat.

 

Met haar centrale ligging in het hart van waar veel bedrijven hun Belgisch / Europees hoofdkantoor hebben, op loopafstand van de gerenoveerde hogesnelheidslijn bij 'Diegem Station' en op slechts een paar honderd meter van de NAVO / OTAN, is Imperia 8 meer dan alleen maar een aantrekkelijke locatie voor elke huurder, maar geniet het pand ook van een uitstekende bereikbaarheid. (op loopafstand).

 

Zelfs met de mogelijkheid om renovatie- en verfraaiingswerken uit te voeren naar de behoeften en wensen van een nieuwe huurder, zijn er reeds werken ingepland om het gebouw op te waarderen en om er de perfecte nieuwe locatie van te maken voor Uw bedrijf.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Kantoor 3605 m² On-market
Gelijkvloers Buiten parkings 120 pl On-market
map

Bedrijfspanden in Brussel en omgeving

Brussel geniet als hart van Europa een uitstekende reputatie in de bedrijfswereld. Onze hoofdstad is op globaal vlak centraal gelegen en erg toegankelijk. Er zijn dan ook veel internationale instellingen en multinationals gevestigd. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Brussel en omgeving. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.