• Te Huur

Wervenweg 7

Industrie
4551MC SAS-VAN-GENT
Beschrijving

Het gebouw is zeer geschikt voor het gebruik als opslag- en/of productieruimte. De kade van het Zijkanaal D aan de achterzijde van het pand (Kanaaleilandweg) op het terrein van Van Denderen Beheer B.V. kan en mag gebruikt worden voor het laden en lossen van schepen met een maximale diepgang van 7 meter.

Bereikbaarheid en ligging: de locatie is zowel over de weg als via het water bereikbaar.

Per auto: het pand is zeer nabij de N252 gelegen, de hoofdweg van Terneuzen naar Sas van Gent. De "expresweg" (E34)/N49) van Antwerpen richting Zeebrugge evenals de Westerscheldetunnel (richting Rotterdam) zijn bereikbaar binnen 10 minuten.

Per schip: riante bedrijfsruimte in het buitengebied van Sas van Gent op het "Kanaaleiland" aan het Kanaal van Gent naar TerneuzenHet Kanaal van Gent naar Terneuzen sluit aan op de Westerschelde, dat direct aansluit op de Noordzee en biedt tevens toegang tot de haven van Antwerpen. Vloeroppervlakte: de vloeroppervlakte van het bedrijfsgebouw bedraagt circa 2.340 m² BVO.Voorzieningen:- loadingdock;- betonvloer;- vloerbelasting 5.000 kg/m²;- vrije hoogte ca. 6 meter;- twee overheaddeuren ( ca. 5 x 5 m ) waarvan 1 toegang biedt tot het loadingdock;- lichtstraat met een breedte van ca. 4 m over bijna de gehele lengte van ca. 80 m;- krachtstroom;- tl-verlichtingsarmaturen;- brandblussers.Bestemmingsplan:Het object ligt binnen het bestemmingsplan “Axelse Vlakte” en heeft de bestemming 'Bedrijventerrein - Haven-A'.

Deze locatie is bestemd voor:- kade- of havengebonden bedrijven, alsmede voor bedrijven, die overwegend diensten verlenen voor kade- en havengebonden bedrijven, voor zover deze voorkomen in:- categorie 3.1 - 4.1': bedrijven uit categorie 3.1 tot en met categorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 2340 m² On-market
map