• Te Koop

Lammerdries-Zuid 17

Industrie
2250 OLEN
Beschrijving

Zeer representatief bedrijfsgebouw gelegen in ENA 23 Z.3 (West Zone 4), nabij Olen Shopping Park. Het pand bevindt zich in Industriegebied (zuivere B2C is bijgevolg uitgesloten).

Het pand beschikt over een bruikbare oppervlakte van 1.880m² bestaande uit kantoren, magazijnruimte en ligt op een perceel van 3.133m². Uitbreidingsmogelijkheden zijn er dus zeker.

 

Dit bedrijfsgebouw geniet een strategische ligging tussen Herentals en Geel. De autosnelweg E313 (Antwerpen - Hasselt) voorziet een vlotte bereikbaarheid.

 

Het gebouw verkeert in een zeer goede staat van onderhoud en voorziet tevens in alle praktische technische faciliteiten:

Uitgeruste magazijn, sociale ruimtes, refter, sanitair blok (dames en heren), grote sectionaal poort, verhard buitenterrein met zeer ruime parking, ...

 

Technische specs magazijn:

- Vrije hoogte magazijn: min. 4.50m

 

Documenten:

- Plannen (PDF): in bezig / op aanvraag te verkrijgen

- VGI uittreksel: in bezig / op aanvraag te verkrijgen

- Stedenbouwkundig uittreksel: in bezig / op aanvraag te verkrijgen

- Bodemattest en OBO: in bezig / op aanvraag te verkrijgen

Inhoud: Deze grond is niet opgenomen in het grondeninformatieregister. De OVAM heeft geen aanwijzingen dat deze grond een risicogrond is. Er zijn geen aanwijzingen bij de OVAM dat op deze grond een bodemverontreiniging voorkomt.

Er zijn geen gebruiksadviezen of gebruiksbeperkingen van toepassing op deze grond. Voor grondverzet dient er pas vanaf een volume van 250m³ een technisch verslag opgemaakt te worden.

- Aanslag OV: Niet-geïndexeerd kadastraal inkomen:  6.305,00 euro gebouw en 570,00 euro materieel en outillage (AJ 2020)

 

Bezoek ter plaatse na telefonisch afspraak.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 1250 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 210 m² On-market
Verdieping 1 Appartement 220 m² On-market
Gelijkvloers Perceel 3133 m² On-market