• Te Huur

Rue du Trône 100

Kantoor
1050 ELSENE
Beschrijving

Het gebouw is volledig gerenoveerd en omvat 8 kantoorverdiepingen, buitenterrassen en een restaurant.

 

Trône 100 focust ernaar gezellige en comfortabele ruimtes te creëren, geschikt voor allerlei bedrijven, ongeacht hun activiteit en expertise, en rekening houdend met hun standing.

 

Mobiliteit neemt hier een belangrijke plaats in met de ondergrondse parking, de fietsenstalling en het laadstation voor elektrische auto’s.

 

Het gebouw is gelegen in de Leopoldwijk, de zaken- en financiële wijk van Brussel. De kantoren liggen op wandelafstand van de Europese instellingen, van de HQ van internationale bedrijven en van kwaliteitsvolle openbare ruimtes.

 

Het Luxemburgplein biedt een ruime keuze aan bars en restaurants, evenals aan diverse winkels.

 

Voor sport en ontspanning kunt u terecht in de nabij gelegen sportzaal, in het Leopold Park en in verschillende groene zones.

 

Een kunstenaarswedstrijd wordt georganiseerd om de puntgevel van het gebouw aan te kleden, waardoor het een symbolisch en herkenbaar gebouw in de stad zal worden.

 

Kunstenaars worden uitgenodigd om een uitdagend werk te maken dat het gebouw een persoonlijkheid geeft terwijl het zich in een zakenwijk bevindt.

 

Chirec, overtuigd van het potentieel van het gebouw, heeft al besloten om een polikliniek te openen op het gelijkvloers.

 

Beschikbare oppervlaktes: van +/- 250m².

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 7 Kantoor 628 m² On-market
Verdieping 5 Kantoor 844 m² On-market
Verdieping 4 Kantoor 844 m² On-market
Verdieping 3 Kantoor 844 m² On-market
Verdieping 2 Kantoor 1050 m² On-market
Verdieping -1 Binnen parkings 20 pl On-market