• Te Huur

Spinnerijstraat 99

Kantoor
8530 KORTRIJK
Beschrijving

De oude site van de Kortrijkse Katoenspinnerij werd omgetoverd tot een moderne kantorensite met hoge plafonds en heel veel lichtinval.

Door de unieke ligging genieten deze kantoren niet alleen van een vlotte verbinding, maar ook vooral van een schitterend zicht op de Vaart.

Op de site zijn 3 kantoorgebouwen. De Olifant (volledig verhuurd); 't Steentje (volledig verhuurd); Vaartgebouw

 

In het Vaartgebouw is er zonet 1 ruimte vrijgekomen van 569 m² met een privatief overdekt buitenterras van ongeveer 100 m².

Dit kantoor heeft 2 ingangen: de gezamenlijke hoofdingang en aparte privatieve ingang aan de achterkant van het gebouw.

Aan de buitenkant van de ramen zijn er overal (behalve in noordzijde) elektrische zonneweringen voorzien.

De HVAC is gebaseerd op een 2-pijpssysteem, met convectoren aan alle buitenwanden. De technieken (warmtepomp en ventilatie-unit) zijn op het dak geplaatst.

Er zijn meerdere inkomende glasvezelverbindingen, overal een badgesysteem, grote goederenlift.

Overal is er een computervloer met tapijt voorzien. Momenteel zijn er ook 3 aparte kantoren en 2 vergaderzalen in het kantoor.

Bij dit kantoor horen ook 24 privatieve parkeerplaatsen. Daarnaast ook een ruime fietsenparking met nodige voorzieningen voor opladen elektrische fietsen.

Aan de ingang van het gebouw zijn er parkeerplaatsen voor bezoekers.

 

Op het gelijkvloers van De Olifant is een grote sportsclub (700 m²). Deze is enkel beschikbaar voor werknemers van de bedrijven op het Cotton Park.

Er zijn niet enkel fitnesstoestellen voorzien, maar er kan ook aan spinning gedaan worden en er is een yoga-ruimte, kiné-ruimte, klimmuur ...

In de toekomst zal er ook een magazijn (van 200 m² tot 2000 m²) kunnen gehuurd worden op het gelijkvloers van dit gebouw.

 

De volledige site is afgesloten en beveiligd met onder ander camerabewaking, rondgang Securitas, verlichting, omheining en inbraakalarmen.

Er is voldoende groen en terrassen, zodat de mensen in een aangename rustige omgeving kunnen werken.

De site ligt op 1 minuut van de R8 en op enkele minuten van de E17, E403 en A19. Ook het station van Kortrijk is vlakbij en is gemakkelijk te bereiken via een veilige fietsverbinding.

Andere positieve punten: kinderdagverblijf (400 m), strijkdienst (100 m), groene omgeving via jaagpad (200 m), bushalte (10 m) ...

 

De huurprijs voor dit kantoor bestaat uit:

- Huurprijs kantoor (inclusief algemene toegangn tot sportsclub): 174 280 euro / jaar

- Onderhoud buitenaanleg en installaties: 569 euro / jaar

- 24 parkeerplaatsen: 4 800 euro / jaar

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 2 Kantoor 569 m² On-market