• Te Huur

Genkersteenweg 509

Kantoor
3500 HASSELT
Beschrijving

Hassoff, gelegen op de Genkersteenweg 509 in Hasselt, biedt een professionele business- en werkomgeving voor freelancers, KMO’s en grotere bedrijven.

 

Bent u op zoek naar een instapklaar kantoor, een uitgeruste vergaderruimte, co-working met alle comfort of een flexibele werkplek?

Dan bent u bij Hassoff aan het juiste adres!

 

Services:

 

• Postverdeling (inclusief)

• Mede-gebruik van internetnetwerk (inclusief)

• Mede-gebruik van de printer

• Mede-gebruik van keuken en andere faciliteiten (inclusief)

• Mede-gebruik van vergaderruimten (10 uur/maand inbegrepen, extra gebruik is mogelijk aan € 40/uur, te reserveren via de daartoe bestemde Google-agenda)

 

De huurprijs is inclusief de parkeerplaatsen, water, verwarming, elektriciteit en onroerende voorheffing.

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Kantoor 23 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor 12 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor 12 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Limburg

De provincie Limburg is vlot bereikbaar. Zowel via kanalen naar de havens van Antwerpen, Luik en Rotterdam als via de weg, het spoor en enkele luchthavens. In Limburg is er nog veel ruimte om te ondernemen, wat maakt dat bedrijfspanden en industrieterreinen gemiddeld goedkoper zijn dan in andere Vlaamse regio’s. Veel voorkomende sectoren in de regio zijn logistiek, chemie, bouw en metaal, maar ook innovatieve bedrijfstakken zoals cleantech, heathcare en ICT. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Hasselt, Genk, en andere Limburgse regio’s. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.