• Te Huur

SPECTRUM

Kantoor
1000 BRUSSEL
Beschrijving

Een uitstekende ligging, een betoverende architectuur, de meest geavanceerde technologieën op het vlak van energie-efficiëntie, een design dat elegantie en raffinement ademt... Spectrum heeft alles om een icoon te worden binnen de befaamde vijfhoek van Brussel. Een ravissante verschijning, zo goed als het tegenovergestelde van het gebouw dat het zal vervangen: een uitgeleefd kantoorgebouw was dat, een zielloos mastodont van beton. Een locatie als deze, langs de belangrijkste verkeersader van Brussel verdient beter. Veel beter.

 

Nergens klopt het hart van Brussel zo hard als in de dichte omgeving van Madou, een kruispunt van naties en instituten. Hier worden dé beslissingen genomen. Het Europees Parlement, de Europese Commissie, het federale parlement, het Vlaamse parlement, hoofdkwartieren van diverse multinationals, ambassades, lobbygroeperingen: allen op wandelafstand van waar straks Spectrum zal verrijzen. Ook in de buurt: ontelbare winkels, cafés, restaurants, het historisch centrum...

 

Zonder overdrijven: de hele wereld is in de buurt. Vanuit het metrostation van Madou ben je op vijf minuten in het treinstation Brussel Centraal en op acht minuten in het treinstation Brussel Zuid, met internationale treinverbindingen met Parijs, Amsterdam, Londen, Düsseldorf, Frankfurt... Madou is ook slechts 19 treinminuten verwijderd van Brussels Airport. Bij de ontwikkeling van nieuwe kantoren is mobiliteit een sleutel. Wat dat betreft haalt Spectrum alvast de grootste onderscheiding.

Glaspartijen van vloer tot plafond bieden al wie hier werkt en leeft de nodige dosis aan lucht en licht. En dat zonder afbreuk te doen aan energie-efficiëntie. Het beste van twee werelden. Een geavanceerde isolatie gecombineerd met efficiënte warmterecuperatie, een hoge luchtdichtheid, individuele warmteregelaars, LED-verlichting, automatische zonneschermen, een energiemonitoringsysteem, recuperatie van regenwater en veel meer bieden naast maximaal comfort ook een maximale energie- en dus kostenbesparing. Europa stelt dat alle nieuwe gebouwen bijna energieneutraal zijn tegen eind 2020. Spectrum is dus voor op zijn tijd, en niet alleen op dat vlak. De symbiose tussen wonen en werken in de stad, die wordt gecreëerd binnen één en hetzelfde project maakt ook een breuk met een verleden van ‘office ghettos’. Brussel is een kloppend hart voor groei, en groeit ook zelf met een toename van meer dan 20.000 inwoners jaarlijks.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 8 Kantoor 1388 m² On-market
Verdieping 7 Kantoor 745 m² On-market
Verdieping 4 Kantoor 268 m² On-market
Verdieping 3 Kantoor 1700 m² On-market
Verdieping -1 Binnen parkings 23 pl On-market