• Te Huur

GATE 7

Industrie
2550 KONTICH
Beschrijving

Polyvalent, nieuwbouw bedrijvenpark op IZ Prins Boudewijnlaan te Kontich. De site is volgens het vigerende gewestplan gelegen in een zone bestemd voor KMO's en Ambachtelijk bedrijven (licht paars). Detailhandel is dus niet mogelijk. De site is uitstekend bereikbaar via de E19 Antwerpen - Brussel. Het bedrijvenpark werd opgeleverd in 2019-2020.

 

Beschikbaar: Unit 7B18 bestaande uit 360m² magazijn en 72m² kantoor op de eerste verdieping. Deze unit werd begin 2020 opgeleverd en is voorzien van alle hedendaagse technische faciliteiten:

- Magazijnen: uitgerust magazijn met extra raam, sanitair, grote automatische sectionaalpoorten,...

- Kantoren/showroom: Een polyvalente ruimte die dienst kan doen als kantoren, showroomruimte en/of B2B showroom, inclusief sanitair, kitchenette,...

 

Vrije hoogte magazijnen: min. 6m

 

Bijkomende kosten:

- Onroerende voorheffing: ten laste van de huurder: +/- 1 maand huur

- Servicekost (incl. aandeel verzekering gebouw, groenonderhoud en reiniging glaspartijen)

- Eigen verbruik nutsvoorzieningen: gas, water, elektriciteit, data,...

 

- Plannen (PDF) op aanvraag

- Keuring elektrische installatie: niet van toepassing

- Bodemattest: op aanvraag

 

Bezoek ter plaatse na telefonisch afspraak met uw expert in bedrijfsvastgoed!

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 360 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor 72 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.